حسین الله کرم؛
اظهارات رفسنجانی، معنای «مردم نمی فهمند» را دارد/ برخی معتقدند که مجلس شورای اسلامی هم نمی فهمد
عضو ارشد مرکز تحقیقات دکترین راهبردی و دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه این افراد به دنبال این مسئله هستند که افرادی را که نخبه می دانند اظهار نظر کنند، اضافه کرد: تاریخ نشان داده است نخبگان در دوران امام حسن (ع) خیانت کردند و توده مردم باید به این مسئله بپردازند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسین الله کرم در گفت وگو اختصاصی با «دیارباران» در پاسخ به اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی که باعث رنجش روستاییان شد، اظهار کرد: آیت الله هاشمی رفسنجانی مثل برخی ها معتقدند که مذاکرات و برجام امری تخصصی که کمتر کسی از داخل تخصص لازم برای بررسی را دارد.
وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: خطاب ایشان به انقلابیون این محتوا را دارد که روستاییان و مردم نمی فهمند و متاسفانه برخی افراد اعتقاد دارند که حتی مجلس شورای اسلامی هم در این رابطه نمی فهمد .
عضو ارشد مرکز تحقیقات دکترین راهبردی و دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه این افراد به دنبال این مسئله هستند که افرادی را که نخبه می دانند اظهار نظر کنند، اضافه کرد: تاریخ نشان داده است نخبگان در دوران امام حسن (ع) خیانت کردند و توده مردم باید به این مسئله بپردازند.
,
,
همین روستائی ها بودند که دفاع مقدس را رقم زدند
, همین روستائی ها بودند که دفاع مقدس را رقم زدند,
وی افزود: رفسنجانی خوب می داند که همین روستائی ها بودند که دفاع مقدس را رقم زدند.
عضو ارشد مرکز تحقیقات دکترین راهبردی و دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح درخاتمه اظهار کرد: بسیاری از شهدای ایران اسلامی از روستاهای دور دست وارد جبهه نبرد حق علیه باطل شدند و دفاع مقدس را شکل دادند.
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه