رئیس شرکت توزیع نیروی برق کامیاران خبر داد؛
نیاز به استفاده از انرژی های تجدیدپذیر/ پتانسیل کارای کردستان در زمینه انرژی خورشیدی
با توجه به آمارهای 10 سال گذشته سازمان هواشناسی، استان کردستان دارای 270 روز آفتابی در سراسر سال می باشد که مناسب نصب سامانه سلول های خورشیدی برای بهره وری از انرژی خورشیدی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا"محسن ابراهیمی" رئیس شرکت توزیع نیروی برق کامیاران ظهر امروز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار شاهو خبر گفت: با توجه به آمار سازمان هواشناسی، شهرستان کامیاران در طول سال حدود 270 روزِ کاملا آفتابی داردو برای استفاده از انرژی خورشیدی دارای پتانسیل بسیار بالایی می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "محسن ابراهیمی" رئیس شرکت توزیع نیروی برق کامیاران ظهر امروز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار شاهو خبر گفت: با توجه به آمار سازمان هواشناسی، شهرستان کامیاران در طول سال حدود 270 روزِ کاملا آفتابی داردو برای استفاده از انرژی خورشیدی دارای پتانسیل بسیار بالایی می باشد.,ابراهیمی دراین باره اظهار داشت: نه تنها شهرستان کامیاران بلکه سراسر استان کردستان از چنین کارایی در انرژی های تجدیدپذیر و به خصوص انرژی خورشیدی برخوردار است و این روزهای آفتابی مناسب نصب سلول های خورشیدی است.
,وی به نصب چنین سیستمی در یکی از روستاهای کامیاران اشاره نمود و ابراز داشت: در سنوات گذشته سیسم سلول های خورشیدی در روستای "آفریان" نصب شده است و حال تمام انرژی الکتریسیته این روستا برای تمام امور از طریق خورشید مکتسب می شود.
, "آفریان" ,رئیس شرکت توزیع نیروی برق شهرستان کامیاران همچنین به نصب سلول های خورشیدی در دبیرستان دخترانه اشاره نمود و گفت:شایان ذکر است که در "دبیرستان زینبیه" از محل اعتبارات عوارض برق در سال 93 سلول های خورشیدی نصب شده که تا 5 کیلووات در این دبیرستان برق تولید می شود و علاوه بر رفع نیازهای محل، با توجه به اتصال به سیستم شبکه ایی برق شهرستان مازاد الکتریسیته وارد شبکه سراسری می شود.
, "دبیرستان زینبیه",ابراهیمی بااشاره به یکی از بخشنامه های شرکت توانیر اظهار داشت: با توجه به بخشنامه شرکت توانیر که در سال 93 ابلاغ شده است، اگر مشترک خانگی اقدام به نصب سیستم خورشیدی با ظرفیت 1 کیلووات بنماید و انرژی الکتریکی منزل خود را از این راه به دست آورد این شرکت تا میزان50% یارانه بلاعوض جهت راه اندازی سیستم فوق را پرداخت می نماید.
,رئیس شرکت توزیع نیروی برق کامیاران در پایان تاکید کرد: در آینده با افزایش تولید سلول های خورشیدی با قیمت نازل تر و نیاز جامعه به انرژی های ارزان، قطعا شهروندان استقبال بیشتری از چنین طرح هایی خواهند کرد.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه