عضو شورای موسس جبهه یکتا:

یکتا گفتمان امام و رهبری را تبیین می کند/ تصمیمی برای حضور در انتخابات نگرفته ام

یکتا گفتمان امام و رهبری را تبیین می کند/ تصمیمی برای حضور در انتخابات نگرفته ام
عضو شورای موسس جبهه یکتا گفت: یکتا جبهه گفتمانی است که گفتمان امام و رهبری را تبیین و به جامعه ارائه می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سید محمد حسینی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسااظهار داشت: یکتا یک جبهه گفتمانی است که گفتمان امام و رهبری را تبیین و در راستای صیانت از آرمان، اندیشه و مکتب امام خمینی (ره) تلاش می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سید محمد حسینی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسااظهار داشت: یکتا یک جبهه گفتمانی است که گفتمان امام و رهبری را تبیین و در راستای صیانت از آرمان، اندیشه و مکتب امام خمینی (ره) تلاش می کند., موج رسا, ,

وی با بیان اینکه هشدار مقام معظم رهبری در این خصوص که برخی ها درصدد هستند افکار و اندیشه امام خمینی (ره) را تحریف کرده و به گونه دیگری جلوه دهند، افزود: یکی از نقاط قوت دولت نهم و دهم این بود که در آخرین دیدار با مقام معظم رهبری، ایشان گفتند: این دولت شعار انقلاب و امام را را بر دست گرفت.

,

عضو شورای موسس جبهه یکتا با اشاره به اینکه دفاع از افکار و آرمان امام راحل تنها به دوره مسئولیت رسمی محدود نمی شود، افزود: نباید اجاره داد انحرافی در این مسیر ایجاد شود.

,

حسینی با اشاره به فعالیت یکتا و اینکه این جبهه به عنوان حزب و تشکل سیاسی فعالیت نمی کند، افزود: با این رویکرد ادامه می دهیم تا در انتخابات هم به مباحث مبنایی،معیارها و ملاک های انتخاب اصلح و حضور گسترده مردم تاکید کنیم.

,

وی گفت: اگر این جمع به عنوان هئیت موسس تصمیم بگیرد در انتخابات حضور فعال تری داشته و لیست ارائه کند، با طی مراحل قانونی در قالب تشکل سیاسی رسمی فعالیت می کند اما هنوز که در این خصوص به جمع بندی نرسیده ایم.

,

عضو شورای موسس جبهه یکتا با بیان اینکه نیروهای پراکنده خدمتگزار نظام اسلامی برای انسجام بیشتر و ارتباط گسترده تر در یکتا عضویت دارند، افزود:  این جمع تحلیل های خود با اتکا به خرد جمعی بیان می کنند.

,

حسینی در خصوص احتمال شرکتش در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز یادآور شد: در این خصوص تصمیمی نگرفته ام و بستگی به شرایط دارد.

,

وی با بیان اینکه اگر ضرورت داشته باشد بدون انگیزه شخصی در انتخابات شرکت می کنم، خاطرنشان کرد:  در صورت نیاز به عنوان وظیفه کوتاهی نخواهم کرد.

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه