انتقاد شدید مدیرعامل راهیان از صدا و سیما/ رحیمی گفت کاری می کنم محو شوید
مدیرعامل باشگاه راهیان کرمانشاه با انتقاد شدید از مدیریت صدا و سیمای کرمانشاه گفت: آخرین باری که رحیمی را دیدم خطاب به من عنوان کرد که کاری می کنم شما محو شوید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سلمان کریمی در گفتگو با خبرنگار مرصاد، در خصوص آخرین وضعیت راهیان کرمانشاه اظهار داشت: خوشبختانه تیم پس از کسب دو پیروزی پیاپی از لحاظ روحی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و این امیدواری می رود که بتواند روند رو به بهبود خود را حفظ کند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرصاد,وی افزود: برتری مقابل دو تیم خوب البدر و ابومسلم شرایط خوبی را برای تیم ایجاد و این مسئله را ثابت کرد که اگر بازیکنان راهیان دچار مسائلی نظیر بدشانسی و ناداوری نشوند می توانند هرتیمی ار شکست دهند.
,کریمی خاطرنشان کرد: در بازی اخیر مقابل ابومسلم که در هوایی بارانی برگزار و شرایط جوی خوبی نیز وجود نداشت بازیکنان راهیان بسیار باتعصب در میدان مسابقه حاضر شدند و توانستند به یک پیروزی ارزشمند دست یابند.
,وی یادآور شد: در این مسابقه بازی کاملا تهاجمی را از دو تیم و خوصا راهیان شاهد بودیم به گونه ای که ما به جز دو گلی که به ثنر رساندیم می توانستیم حداقل چهار یا پنج گل دیگر نیز به ثمر برسانیم اما با بی دقتی بازیکنان از دست رفت تا با حداقل اختلاف سه امتیاز را به حساب خود منظور کنیم.
,مدیرعامل راهیان کرمانشاه در ادامه با روشن دانستن آینده باشگاه ابراز امیدواری کرد با حمایت های استاندار که مدیری ورزشی است بتوانیم تیم خود را تقویت و در پایان فصل جشن صعود به لیگ برتر را برپا کنیم.
,کریمی افزود: در دیداری که اخیرا با آقای رضایی استاندار کرمانشاه داشتیم ایشان قول دادند از تنها نماینده فوتبال استان در لیگ یک حمایت و شرایط لازم برای موفقیت های آتی این باشگاه را فراهم کنند.
,وی یادآور شد: در نیم فصل قصد جذب چند بازیکن جدید در خطوط دفاعی و حمله را داریم تا با تقویت تیم با قدرت بیشتری نیم فصل دوم را آغاز و به نتایج لازم دست یابیم که البته این هم مستلزم حمایت مسئولین محترم استان و خصوا شخص استاندار است.
,برای مدیریت جدید صدا و سیمای کرمانشاه متاسفم
,مدیرعامل راهیان کرمانشاه در بخش دیگری از گفتگوی خود با مرصاد، انتقادات شدیدی را علیه مدیرکل صداوسیمای کرمانشاه مطرح کرد و با ابراز تاسف شدید از نحوه مدیریت رسانه ملی در استان کرمانشاه خاطرنشان کرد که به شدت از وی ناراحت و ناراضی است.
,کریمی یادآور شد: متأسفم که آن ها نه تنها به تقویت و توسعه ورزش کمک نمی کنند.
,وی خاطرنشان کرد: مدیرکل صداوسیمای کرمانشاه به جای حمایت و تشویق آن هایی که با هزینه های شخصی در ورزش سرمایه گذاری کرده اند کاری می کند که از ورزش فراری شوند، به عنوان نمونه چند روز پیش که در فرودگاه وی را دیدم در حرکتی دور از انتظار خطاب به من می گوید، کاری می کنم که محو شوید.
,مدیرعامل راهیان کرمانشاه اظهار داشت: رحیمی در حالی برای پخش هرمسابقه طلب پنج میلیون تومان از باشگاه کرده است که همه می دانند این مبالغ نمی تواند درآمد زایی خوبی برای سازمانی مثل صدا و سیما باشد و این در حالیست که در زمان مدیریت مرحوم شریفی در صدا و سیما وی حتی بابت حق پخش تلویزیونی یک ریال نیز از باشگاه مطالبه و دریافت نکرد.
,کریمی خاطرنشان کرد: امروز است برا ورزش ما ارزش مدیرانی مانند مرحوم شریفی مشخص می شود.
,وی همچنین گفت: تا مشخص شدن نتیجه، پیگیری های خود را ادامه خواهیم داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه