سردار نقدی در مشهد:

اینکه روزی چند بار رئیس جمهور و وزیر امور خارجه آمریکا در مورد ایران اظهار نظر می کنند به خاطر مسائل هسته‌ای است؟/اقتصاد مقاومتی راه برون رفت از مشکلات است

اینکه روزی چند بار رئیس جمهور و وزیر امور خارجه آمریکا در مورد ایران اظهار نظر می کنند به خاطر مسائل هسته‌ای است؟/اقتصاد مقاومتی راه برون رفت از مشکلات است
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در بحث درگیری بین ایران و ابرقدرت‌ها بر سر مسائل هسته‌ای، این سوال مطرح بوده که آیا مسئله این مذاکرات مسائل هسته‌ای است یا حقیقت دیگری وجود دارد؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح توس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین ظهر امروز در همایش بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌های علمیه خراسان و قم که در مشهد در حال برگزاری است اظهار کرد: در روزهای بسیار حساس و سرنوشت‌سازی به سر می‌بریم که برای عبور از این شرایط پیچیده باید با دقت حقایق را از میان گرد وغبار فتنه ها کشف و از ولایت پیروی کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از صبح توس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین ظهر امروز در همایش بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌های علمیه خراسان و قم که در مشهد در حال برگزاری است اظهار کرد: در روزهای بسیار حساس و سرنوشت‌سازی به سر می‌بریم که برای عبور از این شرایط پیچیده باید با دقت حقایق را از میان گرد وغبار فتنه ها کشف و از ولایت پیروی کنیم., صبح توس,

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: در بحث درگیری بین ایران و ابرقدرت‌ها بر سر مسائل هسته‌ای، این سوال مطرح بوده که آیا مسئله این مذاکرات مسائل هسته‌ای است یا حقیقت دیگری وجود دارد؟ آیا مسئله این دوازده سال مذاکره میان تمام کشورهای بزرگ دنیا مسئله هسته‌ای و ساخت چند بمب اتمی بود؟
وی خاطرنشان کرد: اینکه روزی چند بار رئیس جمهور و وزیر امور خارجه آمریکا در مورد ایران اظهار نظر می کنند به خاطر مسایل هسته‌ای است؟ اگر موضوع هسته‌ای مد نظر باشد آنان باید با کشور روسیه با آن تجهیزات هسته‌ای مذاکره کنند یا اگر موضوع موردنظرشان رقابت اقتصادی است که باید در مورد چین اظهارنظر کنند و در موردش حرف بزنند.
نقدی گفت: پس به این نتیجه می رسیم که مسئله مذاکرات برای آنان مسائل هسته‌ای نیست، چگونه می‌شود کشوری که خود هزار کلاهک هسته‌ای و ۳۰۰ موشک آماده به شلیک دارد، از ساخت یک کلاهک هسته‌ای در ایران این همه واهمه داشته باشد؟
وی ادامه داد: قطعاً مسئله فرا هسته‌ای در مذاکرات باعث شد که ۹ شبانه‌ روز وزیران خارجه هفت کشور در لوزان جمع شوند و وزیر خارجه آمریکا ۲۰ شبانه‌روز با پای شکسته در مذاکرات حضور یابد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه برخی اقتصاد عاریتی را باب کرده‌اند، گفت: اقتصاد مقاومتی راه برون رفت از مشکلات است نه اقتصاد عاریتی، می‌گوییم آب کم است، ژست می‌گیرند و می‌گویند سیاست نگذاشت، این راه حل برون رفت از مشکل کم آبی نیست، نیاز ما به آبیاری‌های مکانیزه در مقابل این هدر رفت آب است، بارها نامه‌ زده‌ایم که بسیج پای کار است و حاضریم این مشکل را حل کنیم، اما برخی می‌گویند مشکل کم آبی وابسته به تحریم است در حالی که با تکیه بر توان داخل می‌توانیم این موضوع را حل کنیم.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی خودمان را باور داشته باشیم وبه توان خودمان تکیه کنیم، اما در اقتصاد عاریتی باورمان این است که فقط در آبگوشت بزباش می توانیم رقابت کنیم، اقتصاد مقاومتی مارا برای تبدیل دانش به ثروت و تلاش برای تسریع شتاب علمی کشور فعال می کند اما اقتصاد عاریتی تمام امیدش به رابطه با آمریکا و وارد کردن علم از غرب است.
نقدی با بیان اینکه هرگاه تکنولوژی‌ را از غرب وارد کرده ایم برایمان مشکل ساز شده است، ادامه داد: درهمین صنعت خودروسازی که از غرب گرفته‌ایم هنوز ضعیف و بیمار است، اما در علم و تکنولوژی که و بومی کشورمان بوده است، همچون علم هسته‌ای و یا موشکی همیشه سربلند بوده‌ایم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه وادادگی ضد اقتصاد مقاومتی است، یادآور شد: برخی می‌گویند پس از رفع تحریم‌ها غربی‌ها در کشور سرمایه‌گذاری می‌کنند اما سوال این است که کدام سرمایه‌گذاری؟ امروز سرمایه‌گذاران داخلی هم حاضر به سرمایه‌گذاری در کشور نیستند، چرا که سودی ندارد و مشکلات سرمایه‌گذاری متعدد است و سود به جیب دلالان می‌رود، به ویژه در شرایط خاص که تحریم روی ماشه است کدام غربی می‌آید سرمایه‌گذاری کند به چه اطمینانی، از این عکس گرفتن‌های پیاپی با وزرای خارجی و میهمانان خارجی که چیزی عایدمان، آنها رفت و آمد می‌کنند تا به طراحی‌های جدیدی برسند، چرا که دشمن، دشمن است و دشمنی می‌کند، دیروز با تحریم و امروز با رفت و آمدهای خود.
وی تاکید کرد: آنچه مسلم بوده این است که باید دانش و توان خود را تقویت کنیم و این تفکر غیرقابل قبول است که دانش و توان داخلی مشکلات را حل نمی‌کند و حتما با آمریکا باید رابطه داشته باشیم، این ذائقه‌ی دانشگاه‌های ما است، چرا که در دانشگاه همان علم سیاستی تدریس می‌شود که همان‌‌ها را در غرب و آمریکا جان کری خوانده است، پس از ۳۶ سال دانشگاه‌های ما هنوز جیره‌خوار غرب و تفکرات غربی هستند، در حالی که عقبه دانش و علم ما بسیار وسیع‌تر و گسترده‌تر از آن‌هاست.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: امروز پشت میز نشینی‌ها، علاقه به رفاه‌طلبی و بی‌توجهی به علم و دانش در سطح جامعه دیده می‌شود که اینها محصول دانشگاه‌های مریض است که باید حوزه‌های علمیه در این موضوعات ورود کنند.
نقدی تصریح کرد: نیاز به علم و تحصیلات دانشگاهی داریم که در آن تمامی رشته‌های دانشگاهی خط فکری ولایت را پیگیری کنند نه اینکه در بعضی موارد شاهد باشیم، هرچه مقاطع تحصیلی‌شان بالاتر می‌رود از ولایت فاصله بگیرند.
وی گفت: مصوبه راه‌اندازی دانشگاه بسیج در ستاد کل نیروهای در حوزه های علوم اسلامی تصویب شده است و به زودی راه‌اندازی می‌شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطر نشان کرد: حرف ما این است که در حوزه‌های علوم انسانی باید خودمان حرفی برای گفتن داشته باشیم و علوم غربی را نه به عنوان علم بلکه به عنوان نظریه‌های معارض کنار بگذاریم.
نقدی تصریح کرد: امروز ما از میدان‌های جنگ نمی‌ترسیم چرا که در یمن و عراق و سایر کشورها دست بالاتر ما هستیم و پیوند عمیقی را در جبهه‌های یمن و عراق می‌بینیم.
وی ادامه داد: آزادسازی‌های در بیجی و تکریت قدم‌های بسیار بزرگی بود و این اشتباه استراتژیک رژیم صهیونیستی در راه‌اندازی طرح‌های تکفیری‌ها در منطقه است، چرا که در عراق و یمن نیروهای عراقی و یمنی در مقابل آنان می‌جنگند و بیجی و تکریت را آزادسازی می‌کنند و آبدیده می‌شوند، چنین نیروهایی روزی به راحتی در مقابل اسرائیل پیشروی کرده و قدس را آزاد می‌کنند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان تصریح کرد: ترس ما از عقبه های فکری است که نگاه اقتصاد عاریتی را جایگزین اقتصاد مقاومتی می کند، حل مشکلات کشوری با نگاه به توان داخلی است تجربه نشان داده است هرجا با صلابت ظاهر شده ایم مشکلاتمان حل شده است.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه