معاون فرماندار کردکوی؛

ورزش سبب بیمه شدن جوانان در برابر حملات فرهنگی دشمن می‌شود / مردم و خیرین برای احداث زمین‌های ورزشی قدم بردارند

ورزش سبب بیمه شدن جوانان در برابر حملات فرهنگی دشمن می‌شود / مردم و خیرین برای احداث زمین‌های ورزشی قدم بردارند
معاون فرماندار کردکوی گفت: اینکه می‌گوییم ورزش سبب بیمه شدن جوانان در برابر حملات فرهنگی دشمن می‌شود، نه صرفاً به خاطر پر کردن وقتشان است، بلکه در اصل جوانی که ورزشکار باشد، بصیرت دینی و معرفتی پیدا کرده و خودبه‌خود رشد پیدا می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رادکانا،حسین احمدی معاون فرماندار کردکوی در گفتگو با خبرنگار ما ضمن بررسی مسائل و مشکلات حوزه ورزش شهرستان، خواستار پیگیری و رفع این مشکلات شد و خاطرنشان کرد: امروز مسئله ورزش یکی از مسائل اصلی مردم بخصوص جوانان است و همه مسئولان شهرستان باید با عزم راسخ و با مدیریت جهادی به این مهم بپردازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,

وی با تأکید بر اینکه ورزش، سنگر بسیار با ارزشی برای نگهداری جوانان این مرز و بوم در مقابل هجمه‌های دشمن است، گفت: اینکه می‌گوییم ورزش سبب بیمه شدن جوانان در برابر حملات فرهنگی دشمن می‌شود، نه صرفاً به خاطر پر کردن وقتشان است، بلکه در اصل جوانی که ورزشکار باشد، بصیرت دینی و معرفتی پیدا کرده و خودبه‌خود رشد پیدا می‌کند.

,

معاون فرماندار کردکوی در ادامه برنامه ریزی منظم و پشتکار مدیران دستگاه های اجرایی را کلید توسعه ورزش دانست و با بیان اینکه ورزش باید در متن جامعه قرار گیرد، خواستار سرمایه‌گذاری مردم و خیرین برای ساخت و احداث زمین‌های ورزشی شد و اظهار داشت: باید همان‌گونه از خیرین به جهت ساخت‌وساز مدارس و مساجد دعوت می‌کنیم، برای راه‌اندازی زمین‌های ورزشی که عبادتی بزرگ است، از آنها دعوت کرده و بیان کنیم که احداث زمین‌های ورزشی چه خدمت بزرگی به جامعه و جوانان این کشور است.

,

احمدی در خاتمه تصریح کرد: جایگاه اصلی ورزش شهرستان کردکوی با وجود ورزشکاران و نخبگان ورزشی در رشته های مختلف ورزشی بسیار بالاتر از جایگاه کنونی است که امیدوارم با اختصاص امکانات بیشتر به این شهرستان، به جایگاه و موقعیت اصلی خود در عرصه ورزش دست پیدا کنیم.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه