نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین؛
شهدا برای ما پیام آورده اند/چرا که آنها تمام وجود خود و جان خود را برای بقای اسلام فدا کرده اند
حجت الاسلام عابدینی گفت: امروز اعتقاد داریم که این شهدا برای ما پیام آورده اند و باید میزبان خوبی برای آنها باشیم که آنها را بزرگ بداریم چرا که آنها تمام وجود خود و جان خود را برای بقای اسلام فدا کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مجله خبری تحلیلی شهر مینو، همزمان با سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع)، مردم ولایتمدار و شهیدپرور بخش کوهین و منطقه قاقازان قزوین پیکر مطهر دوشهیدگمنان هیجده ساله را تشییع و در تپه نورالشهدای این شهر به خاک سپردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهر مینو,, ,
,
, مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام در کوهین
,حجت الاسلام عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین درحاشیه این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از حضور معنادار مردم شهیدپرور منطقه قاقازان و شهرهای اطراف در آئین تشییع و تدفین شهدای گمنام گفت: امروز پیام ما و مردمی که در این ساعت از روز با افتخار در مراسم استقبال، تشییع و تدفین دوشهید گمنام شرکت کرده اند دفاع از آرمانهای انقلاب، پیروی از خط ولایت، عشق و علاقه به پیمودن و ادامه دادن راه شهداست.
,عابدینی افزود: این شهدا از جمله شهدایی هستند که در کنار شهدای غواص دست بسته تفحص شده اند و به نوعی پیام مظلومیت آن شهدا را نیز بهمراه دارند و برما لازم است با تأمل لازم پیام شهدا که چیزی جز عزت و سربلندی و ایستادگی در مسیرحق است را دریابیم.
, ,
,
, مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام در کوهین
,وی با اشاره به اظهارات عده ای که آنها را ضعیف و سرخورده و ذلیل خواند گفت: امروز متاسفانه می بینیم که عده ای سرسازش با استکبار و قلدران عالم را دارند و از آرمانها و شعارهای خود فاصله گرفته اند اما ملت خداجوی و مومن می داند که باید از رهبری فرزانه انقلاب که چیزی جز عزت و سربلندی و اقتدار این انقلاب را نمی خواهند تبعیت کنند و الحمدلله در این راه ثابت قدم هستند.
,حجت الاسلام عابدینی گفت: امروز اعتقاد داریم که این شهدا برای ما پیام آورده اند و باید میزبان خوبی برای آنها باشیم که آنها را بزرگ بداریم چرا که آنها تمام وجود خود و جان خود را برای بقای اسلام فدا کرده اند.
, ,
,
, مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام در کوهین
,روزبه استاندار قزوین، حجت الاسلام حسینی و دکتر محمدی نمایندگان قزوین در مجلس شورای اسلامی، سردار میرحیدری فرمانده انتظامی استان قزوین، سرهنگ طاهرخانی رئیس بنیاد حفظ آثار و نشرارزشهای دفاع مقدس، قندی بخشدار کوهین و تعداد بسیاری از مسئولین نظامی و انتظامی از جمله حاضرین در این مراسم بودند.
,گفتنی است شهدای گمنام شهر کوهین، هجده ساله و از رزمندگان عملیاتهای رمضان و خیبر بودند که درمناطق پاسگاه زید و جزیره مجنون تفحص شده بودند.
,انتهای پیام /ج
]
ارسال دیدگاه