مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان:
هدف اداره ورزش و جوانان باشگاه داری نیست/ حمایت ادارات از اداره ورزش و جوانان کافی نیست
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه تمام ماموریتهای اداره ورزش و جوانان بر اساس ظرفیت فدراسون است، گفت: هدف اداره ورزش و جاوانان باشگاه داری نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ارسلان حسینی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان با بیان اینکه اداره ورزش و جوانان می تواند از بروز بسیاری از معضلات جامعه جلوگیری کند، اظهار کرد: به همین منظور ارگانها و ادارات مربوطه باید پشتیبانی لازم را از اداره ورزش و جوانان را داشته باشند تا آسیب ها کاهش یابد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,وی با اشاره به اینکه اداره ورزش و جوانان در تلاش برای جذب اسپانسر و حمایت کننده مالی برای اداره ورزش و جوانان است ، افزود: با حضور حمایت کننده های مالی و اسپانسر ها، اداره ورزش و جوانان به نحو احسن اهداف خود را دنبال می کند .
,مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان افزود :با همکاری استاندار زنجان کارگروهی با نام کارگروه حمایت بخش خصوصی و مراکز صنعتی از ورزش قهرمانی و حرفه ای استان زنجان تشکیل شده است .
, :,حسینی خاطرنشان کرد:حمایت ادارات مربوطه در خصوص اداره ورزش و جوانان مطلوب است ولی کافی نیست .
,وی با بیان اینکه اداره ورزش و جوانان در همه عرصه های ورزشی، دینی و فرهنگی فعالیت می کند،افزود : به کمک اسپانسرها و منابع مالی می توان خدمات بهتری به جوانان در همه عرصه ها ارائه کرد .
,مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه عرصه انتخاب در زندگی باید منطقی باشد، خاطرنشان کرد: ورزش عاملی است که از بیشتر مشکلات و معضلات جلوگیری می کند .
,حسینی با بیان اینکه کار جوهره مرد است و همه جوانان باید کار کرده و بیکار نباشند ،افزود: جوانان نباید منتظر باشند و فرصت ها را از دست دهند بلکه ضروری است در راستای اهداف نظام و پایبند به نظام حرکت کنند .
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه