ادامه تلاش ها برای یافتن جوان غرق شده در ساوه؛
روز دوم جستجوی جوان غرق شده در سد ساوه / تلاش ها بی نتیجه اند
یک روز بعد از غرق شدن یک جوان ساوه ای در سد الغدیر این شهرستان، رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی ساوه از ادامه تلاش ها برای یافتن جسد این جوان خبر داد و گفت: باتوجه به بی نتیجه بودن عملیات روز قبل، افراد اعزامی جستجو را مجددا از سر گرفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد قربانلی رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه در گفتگو با خبرنگار نارخبر، گفت: به علت بی نتیجه ماندن عملیات جستجو برای یافتن جسد جوان غرق شده در سد ساوه از امروز صبح نفرات اعزامی، تلاش خود را از سر گرفتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد قربانلی رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه در گفتگو با خبرنگار, نارخبر،, نارخبر, گفت: به علت بی نتیجه ماندن عملیات جستجو برای یافتن جسد جوان غرق شده در سد ساوه از امروز صبح نفرات اعزامی، تلاش خود را از سر گرفتند.,وی با اشاره به غرق شدن این جوان در ساعت 15 و 30 دقیقه روز جمعه اظهار کرد: با توجه به اظهارات دوستان همراه این جوان 26 ساله، بخش هایی از دریاچه تجسس شد ولی با تاریکی هوا عملیات جستجو به امروز موکول شد.
, وی با اشاره به غرق شدن این جوان در ساعت , 15 و 30 دقیقه روز جمعه اظهار کرد: با توجه به اظهارات دوستان همراه این جوان 26 ساله، بخش هایی از دریاچه تجسس شد ولی با تاریکی هوا عملیات جستجو به امروز موکول شد.,, ,
وی بیان کرد: این جوان اهل کرمانشاه و ساکن ساوه به همراه دوستانش برای تفریح و شنا به این دریاچه آمده بودند که این اتفاق روی داد.
, وی بیان کرد: این جوان , اهل کرمانشاه و ساکن ساوه به همراه دوستانش برای تفریح و شنا به این دریاچه آمده بودند که این اتفاق روی داد.,قربانلی افزود: پس از تماس دوستان این جوان با مرکز فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه، گروهی به همراه یک دستگاه آمبولانس و آتش نشانی به محل اعزام شدند.
, قربانلی افزود:, پس از تماس , دوستان این جوان با مرکز فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه، گروهی به همراه , یک دستگاه آمبولانس, , و آتش نشانی به محل اعزام شدند.,, ,
وی با تاکید بر توجه به تابلوهای هشدار شنا ممنوع گفت: دریاچه سد الغدیر ساوه یکی از محل های پر خطر برای شنا است که هر ساله به خصوص در فصل بهار و تابستان شاهد موارد غرق شدن هستیم.
, وی با تاکید بر توجه به تابلوهای هشدار شنا ممنوع گفت: دریاچه سد الغدیر ساوه یکی از محل های پر خطر برای شنا است که هر ساله به خصوص در فصل بهار و تابستان شاهد موارد غرق شدن هستیم.,, ,
دریاچه سد الغدیر در 25 کیلومتری شهر ساوه به منظور تنظیم آب رودخانه قرهچای و کنترل آن در مواقع سیلابی، آبیاری اراضی دشت ساوه، تأمین آب آشامیدنی شهر ساوه و شهر صنعتی کاوه و تولید نیروی برقابی به میزان 15 مگاوات ساخته شده است.
, به منظور تنظیم آب رودخانه قرهچای و کنترل آن در مواقع سیلابی، آبیاری اراضی دشت ساوه، تأمین آب آشامیدنی شهر ساوه و شهر صنعتی کاوه و تولید نیروی برقابی به میزان 15 مگاوات ساخته شده است.,,
انتهای پیام/ف
, انتهای پیام/ف]
ارسال دیدگاه