مدیر کل میراث فرهنگی کرمانشاه:
کرمانشاه پذیرای 20 میلیون گردشگر میشود/ گردشگری حلقه مفقوده توسعه کشور
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه گفت: درصدد هستیم با برنامه ریزی های انجام شده استان کرمانشاه پذیرای 20 میلیون گردشگر شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی فعله گری در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس، اظهار داشت: صنعت گردشگری در کشور دچار فراز و نشیب های زیادی شده و هنوز هم با جایگاه مطلوب خود که استفاده از این صنعت به عنوان منبع اصلی درآمد و تولید ناخالص داخلی، فاصله زیادی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , پاک پرس, پاک پرس,مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه تاکنون سهم ناچیزی برای صنعت گردشگری در نظر گرفته شده عنوان کرد: با توجه به برنامه ششم توسعه انتظار می رود وضعیت توجه به صنعت گردگشری مهمتر از دوران گذشته شود چه اینکه گردشگری حلقه مفقوده توسعه کشور است.
,فعله گری گفت: وابستگی های زیاد به صنایع نفت و گاز ما را از پرداختن به حوزه صنعت گردشگری باز داشته است بنابراین در برنامه ششم توسعه پرداختن به این صنعت مورد توجه قرار گرفته به گونه ای که درصدد هستیم تا افق 1404 گردشگران ورودی به کرمانشاه به 20 میلیون نفر افزایش یابد.
,وی افزود: با توجه به مشکلات اقتصادی جهان، هم اکنون این صنعت به صنعت نخست اشتغالزای جهان تبدیل شده و دارای مزایای فراوانی است که با برنامه ریزی دقیق امکان بهره بردن از مزایای این صنعت فراهم می شود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه