مسئول امور ارضی جهاد کشاورزی شهرستان دماوند خبر داد؛

تخریب ۴۰ فقره ساخت و ساز غیر مجاز در لارک اسب چران/ پر کردن ۵ حلقه چاه غیرمجاز+تصاویر

تخریب ۴۰ فقره ساخت و ساز غیر مجاز در لارک اسب چران/ پر کردن ۵ حلقه چاه غیرمجاز+تصاویر
حکم تخریب ۴۰ فقره ساخت و ساز غیرمجاز در لارک اسب چران واقع در شهرستان دماوند اجرا شد و پنچ حلقه چاه غیرمجاز در این منطقه پر و از بهره‌برداری خارج گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مسئول امور ارضی جهاد کشاورزی شهرستان دماوند در گفتگو باپایگاه خبری تارود با اشاره به اینکه احکام قضایی ۴۰ فقره ساخت و ساز غیرمجاز در لارک اسب چران به صورت مشترک به اجرا درآمد، اظهار کرد: این تخریب با مشارکت جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، شهرداری، امور منابع آب و ستاد مبارزه با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در راستای حفظ اراضی ملی و کشاورزی با اخذ دستور از مقامات قضایی مورد تخریب قرار گرفت.
رضا محبی منش گفت: در این تخریب مشترک سه هزار و ۵۰۰ متر دیوارکشی یک دستگاه بنا به مساحت ۷۰ متر مربع که جز اراضی کشاورزی محسوب می‌شود به علت تغییر کاربری و ساخت‌ و ساز غیرمجاز با تشکیل پرونده در مقامات قضایی و اجرای حکم صادره تخریب شد.
وی افزود: ۴۵ فقره ساخت و ساز غیرمجاز در سربندان، شامل سه هزار ۵۰۰ متر دیوارکشی ۹ دستگاه بنا به مساحت ۸۰۰ متر مربع در هفته گذشته تخریب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,
,
,

*آزادسازی ۶۰۰۰ متر مربع از اراضی بستر و حریم رودخانه دره لارک اسب چران/پر کردن ۵ حلقه چاه غیر مجاز

, *آزادسازی ۶۰۰۰ متر مربع از اراضی بستر و حریم رودخانه دره لارک اسب چران/پر کردن ۵ حلقه چاه غیر مجاز,

مدیر امور منابع آب دماوند از تخریب ۱۴ مورد دیوار کشی غیرمجاز در دره لارک واقع در منطقه اسب چران و پر کردن پنچ حلقه چاه غیرمجاز خبر داد.

,

takhrib (15)

, takhrib (15),

حمیدرضا حسینی اظهار کرد: با تلاش اکیپ گشت و بازرسی امور منابع آب دماوند و با اخذ دستور قضایی و هماهنگی‌های به عمل آمده با ستاد مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز شهرستان دماوند و همراهی نیروی انتظامی عملیات تخریب و آزادسازی توسط دو دستگاه لودر انجام و دیوارهای احداثی غیرمجاز در بستر و حریم مسیل‌های این منطقه انجام شد.
وی افزود: در این عملیات در طول ۹۰۰ متر امتداد دو مسیل، حدود ۵۰۰ متر دیوار از پی و ساخته شده از انواع مصالح و به حجم تقریبی ۵۰۰ متر مکعب تخریب و در نهایت مساحتی بالغ‌ بر ۶ هزار مترمربع از اراضی بستر و حریم دو مسیل آزادسازی شد.
حسینی با اشاره به وجود چهار هزار و ۶۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان دماوند، تصریح کرد: در جریان این تخریب تعداد پنج حلقه چاه غیرمجاز نیز در این منطقه شناسایی، پر و مسلوب المنفعه و از مدار بهره‌برداری خارج شد.
مدیر امور منابع آب دماوند خاطرنشان کرد: گروه گشت و بازرسی این امور نسبت به کنترل ساخت و سازها و استعلامات پاسخ داده شده اقدام نموده و در صورت عدم رعایت آن با دریافت دستور قضایی اقدام به تخریب و اصلاح ساخت و سازها می‌نماید.
حسینی به تمامی افرادی که قصد خرید اراضی و یا ساخت و ساز در مجاورت حریم رودخانه‌ها را دارند، هشدار داد: قبل از هرگونه اقدام، جهت اطلاع از میزان بستر و حریم و ضوابط قانونی آن، به امور منابع آب دماوند مراجعه نمایند تا از هرگونه سوء استفاده سودجویان و ورود ضرر و زیان به افراد جلوگیری شود.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه