logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل استاندارد استان تاکید کرد

ترویج فرهنگ عمومی استفاده از کالای استاندارد

ترویج فرهنگ عمومی استفاده از کالای استاندارد
مدیرکل استاندارد استان قزوین بر ترویج فرهنگ عمومی استفاده از کالای استاندارد به ویژه محصولات غذایی تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمودرضا طاهری صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار شاخص، با اشاره به جمع‌آوری محصولات غیر استاندارد از بازار قزوین، اعلام کرد: در بازرسی از واحدهای صنفی مقادیری کره حیوانی با نام تجاری نسیم، در بسته بندی ۵۰ گرمی محصول شرکت فرآورده های لبنی افتخار گلستان به دلیل نداشتن نشان استاندارد ملی ایران، شناسایی و از بازار استان جمع آوری شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان قزوین تصریح کرد: تضمین کیفیت و سلامت به عنوان مسئله‌ای کلیدی برای رقابت در صحنه صنایع غذایی و بقای شرکت‌هایی همچون تولید کنندگان مواد غذایی و شرکت‌های تجاری حائز اهمیت است.

,

این مسئول ادامه داد: کیفیت کالا برای مصرف کننده و تولیدکنندگان از اهمیت بالایی برخوردار است و با ترویج فرهنگ عمومی در این بخش می‌توان استاندارد در همه زمینه ها را به عنوان یک مطالبه مطرح کرد.

,

طاهری با بیان اینکه بیش از ۶۵۰ واحد تولیدی در استان دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد هستند، افزود: با تفکر، تدبر و تدوین استانداردها می توان چرخه اقتصاد را بهتر از گذشته به حرکت درآورد و خدمات بهتری به مردم ارائه کرد.

,

وی از شهروندان خواست ضمن پرهیز از مصرف هر نوع کالای غیر استاندارد، تخلفات را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۰۱۵۱۷ و شماره تلفن ۱۵۱۷ به این اداره کل اطلاع دهند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه