لاریجانی در مشهد؛
طیبنیا را از وزرای زحمتکش دولت می دانم/ بعید است اخبار منتشر شده درباره سوریه واقعی باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بعید می دانم اخبار منتشر شده درباره سوریه واقعی باشد، زیرا بعضی از این اخبار حدس و گمان و برخی دیگری از آنها آرزوی بعضی از کشورهاست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح توس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی شب گذشته در بدو ورود به مشهد مقدس در فرودگاه هاشمینژاد مشهد در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: موضوع بافتهای فرسوده به عنوان یکی از مشکلات بزرگ اکثر کلان شهرهای کشور است که در برنامه ۵ برای سه شهر زیارتی مشهد، قم و شیراز نگاه جدی پیش بینی شده است و بودجه مشخصی برای آبادانی بخش های زیارتی این شهرها در نظر گرفتهایم.
وی در پاسخ به سئوالی درباره اخبار تحولات سوریه افزود: بعید می دانم اخبار منتشر شده درباره سوریه واقعی باشد، زیرا بعضی از این اخبار حدس و گمان و برخی دیگری از آنها آرزوی بعضی از کشورهاست.
لاریجانی گفت: برخی از اخبار در این مورد را نمی توان در کرد اما این اختلاف نظرها در مورد سوریه در گذشته هم وجود داشته است.
وی در پایان درباره استیضاح وزیر اقتصاد، گفت: استیضاح حق مجلس است و با اینکه بنده آقای طیبنیا را از وزرای زحمتکش دولت می دانم، اما درباره استیضاح ایشان با دوستان صحبتهایی شده است و قرارشد همکاری در این زمینه بیشتر شود.
انتهای پیام/ج
,
,
,
]
ارسال دیدگاه