logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تامین امنیت انجیرستان های استهبان در فصل برداشت

تامین امنیت انجیرستان های استهبان در فصل برداشت
جلسه ای به منظور تامین امنیت انجیرستان ها در مدیریت جهاد کشاورزی با حضور جمعی از باغداران، نیروی انتظامی، تعاونی روستایی، تعاونی باغداران تشکیل شد و پیشنهادات و مسائل در این زمینه مورد بحث قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سراج استهبان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: در استهبان بیش از بیست هزار هکتار باغ انجیر مثمر وجود دارد که تامین امنیت آن به تنهایی از عهده نیروی انتظامی خارج بوده و در این زمینه باید نیروهای مردمی و باغداران هم وارد شوند، همانطوریکه در سال گذشته تاثیرات مطلوبی با همکاری نیروهای بسیج و باغداران داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از سراج استهبان؛, به نقل از سراج استهبان؛, سراج استهبان,

مهندس بوستانی افزود: افراد غیر بومی زیادی سالیانه به بهانه تکدی گری وارد انجیرستان ها می شوند که باعث کاهش امنیت خانواده های ساکن در باغات شده و حمل و نقل محصول را با مشکل مواجه می کند که در جهت افزایش امنیت در این فصل باید باغداران انجیر هر محل یک نفر را معرفی کنند تا بعد از تایید صلاحیت توسط نیروی انتظامی و عقد قرارداد سه جانبه با تعاونی باغداران و نیروی انتظامی و جهاد کشاورزی به عنوان نگهبان آن محل معرفی گردد این طرح به صورت پایلوت به مدت سه ماه به مرحله اجرا گذاشته می شود که قابل تعمیم در کل سال هم می باشد.

,

فرمانده نیروی انتظامی در این جلسه گفت: نیروی انتظامی آمادگی کامل برای همکاری با کلیه ارگانها را دارد و در جهت تامین امنیت انجیرستانها از هیچ کاری فرو گذار نخواهد بود و گشت های ویژه در این ایام به صورت شبانه روزی فعال خواهند بود.

,

سرهنگ فرهادی اظهار داشت: در صورت صلاحدید، شرکت انتظام که به صورت بخش خصوصی تامین امنیت را بعهده می گیرد را میتوان در این ایام استفاده نمود، یا اینکه باغداران، شرکتی را مختص تامین امنیت انجیرستانها راه اندازی نمایند تا از سو استفاده هایی اعم از چرای خارج از فصل،امنیت اتاق های نگهبانی،امنیت  فصل برداشت و  مقابله با افراد سودجو و فروش چوب، جلوگیری شود.

, سرهنگ فرهادی اظهار داشت: در صورت صلاحدید، شرکت انتظام که به صورت بخش خصوصی تامین امنیت را بعهده می گیرد را میتوان در این ایام استفاده نمود، یا اینکه باغداران، شرکتی را مختص تامین امنیت انجیرستانها راه اندازی نمایند تا از سو استفاده هایی اعم از چرای خارج از فصل،امنیت اتاق های نگهبانی،امنیت  فصل برداشت و  مقابله با افراد سودجو و فروش چوب، جلوگیری شود.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه