در پیام میرزاده به هفتمین کنفرانس ملی برق و الکترونیک:
تعامل علم با صنعت، یکی از نقش های اساسی کنفرانس ملی برق و الکترونیک می باشد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: برگزاری هفتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران از سوی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد زمینه مناسبی برای حل مشکلات علمی و صنعتی و تعامل بیشتر دو بخش با یکدیگر و بویژه گسترش مرزهای دانش می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، حمید میرزاده صبح امروز در پیامی به مناسبت برگزاری هفتمین کنفرانس ملی برق و الکترونیک ایران که در محل سالن همایش های علامه بهلول گنابادی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد آغاز شده ،اذعان کرد: برگزاری هفتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران از سوی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با هدف گسترش دانش فنی و اعتلای تحقیقات و ارائه آخرین دستاوردهای متخصصین دانشگاهی و صنعتی، می تواند زمینه مناسبی برای حل مشکلات علمی و صنعتی و تعامل بیشتر این دو بخش با یکدیگر و بویژه گسترش مرزهاش دانش باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی در پیام خود که توسط مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد قرائت شد، مهندسی برق را به عنوان کلیدی ترین و کاربردی ترین رشته های مهندسی در توسعه کشور قلمداد نمود و افزود: نفوذ رشته مهندسی برق در تمامی عرصه های اجتماعی، اقتصادی، علمی و ... به گونه ای است که تصور زندگی بدون برق را برای هر فرد و جامعه ای غیر ممکن می سازد.
,میرزاده در این پیام اظهار کرد: مهندسی برق با توجه به گرایش های مختلف از دیرباز مورد توجه بوده و نیاز جامعه باعث افزایش گرایش های این رشته شده و جذب اکثر نخبگان را به همراه داشته است.
,رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در پیام خود، نقش مهندسین را در ارتقای آرامش و رفاه جامعه اعم از خانواده ها و بخش صنعت بسیار موثر و تاثیرگذار دانست و اذعان نمود: مهندسی برق از یک سو با ارتباطات متنوع و از جهتی در بحث اتوماسیون و کنترل در تامین، توزیع و مصرف انرژی و از سوی دیگر با طراحی قطعات الکترونیک و مدل سازی مناسب به توسعه و پیشرفت علوم و تکنولوژی کمک شایانی نموده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه