معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش:

"دفاع مقدس" به عنوان نقطع عطف انقلاب اسلامی باید در سیستم آموزشی کشور حفظ شود

"دفاع مقدس" به عنوان نقطع عطف انقلاب اسلامی باید در سیستم آموزشی کشور حفظ شود
معاون پرورشی و فکری وزارت آموزش و پرورش گفت: دفاع مقدس نگاهی ملی و نقطه عطف در انقلاب اسلامی است این نگاه در سر تا سر آموزش و پرورش با هر گرایش سیاسی و نظامی باید حفظ شود تنوع سلایق باعث رشد است و منافع ملی از جنس سلیقه نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوله بار، دکتر حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فکری وزارت آموزش و پرورش در همایش مشترک قرارگاه مرکزی راهیان نور بسیج و آموزش و پرورش با موضوع راهیان نور دانش‌آموزی گفت: باید به موضوع دفاع مقدس نگاه مجدد شود و از نگاه ژورنالیستی پرهیز شود. ما باید متحد باشیم تا اهداف درسی پنهان در مدارس عملیاتی شود اصلی‌ترین موضوع یاد دادن آموزش منافع ملی و راه های حفظ آن است که از طریق برنامه‌های نماز جماعت، اردوها، ارتباطات معلم و شاگرد و برنامه‌های صبحگاهی اجرا می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوله بار،,
 
,
کفاش ادامه داد: دفاع مقدس نگاهی ملی و نقطه عطف در انقلاب اسلامی است این نگاه در سر تا سر آموزش و پرورش با هر گرایش سیاسی و نظامی باید حفظ شود تنوع سلایق باعث رشد است و منافع ملی از جنس سلیقه نیست.
,
 
,
معاون پرورشی و فکری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: نوع نگاه باید تغییر کند وقتی خانه آتش گرفته وظیفه‌ای جز خاموش کردن آتش نیست حب الوطن من الایمان، لذا سرود مقدس نظام، سرود ملی و برکت خون شهدا باید حفظ شود.
,
 
,
وی تأکیدکرد: این فقط متعلق به کشور ما نیست و در کشور هایی که درگیر اهداف سیاسی چپ و راست هستند نیز رعایت می شود که هیچ گاه منافع ملی را کنار نمی گذارند حتی آمریکا نیز جهت دهی منافع ملی و عمومی را پر رنگ ساخته است.
,
 
,
انتهای پیام/خ
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه