اقتصاد مقاومتی از شعار تا عمل؛
اقتصاد مقاومتی، نقدی که به نسیه فروخته شد/ کشور نیارمندانقلاب اقتصادی است
اقتصادی که اگر با تمام ابعاد خودر در جامعه نمود پیدا کند یک انقلاب در اقتصاد کشور ایجاد می شود به گونه ای که دیگر هیچ تحریم و فشاری بر اقتصاد و بعضا سیاست کشور کارساز نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ”اقطاع“، اقتصاد مقاومتی شاه کلیدی است که توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سال ۸۶ زمانی که کشور در اوج درامدهای نفتی بود از ابعادآن سخن به میان آورد و در سال ۸۹ ۸۹ برای اولین بار در جمع کارآفرینان از ایده اقتصاد مقاومتی به عنوان الگویی برای استحکام درونی اقتصاد کشور نام برده شد و در سال ۹۱ به عنوان جهاد اقتصادی در قالب شعار سال و پازلی از نقشه راه عنوان شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از ”, اقطاع, اقطاع, “، اقتصاد مقاومتی شاه کلیدی است که توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سال ۸۶ زمانی که کشور در اوج درامدهای نفتی بود از ابعادآن سخن به میان آورد و در سال ۸۹ ۸۹ برای اولین بار در جمع کارآفرینان از ایده اقتصاد مقاومتی به عنوان الگویی برای استحکام درونی اقتصاد کشور نام برده شد و در سال ۹۱ به عنوان جهاد اقتصادی در قالب شعار سال و پازلی از نقشه راه عنوان شد.,اقتصادی که اگر با تمام ابعاد خودر در جامعه نمود پیدا کند یک انقلاب در اقتصاد کشور ایجاد می شود به گونه ای که دیگر هیچ تحریم و فشاری بر اقتصاد و بعضا سیاست کشور کارساز نیست.
,اکنون بعد از چند سالاز عنوان شدن این راهبرد و تاکیدات مکرر و هر ساله مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، تنها نهادهای مردمی از جمله بسیج و همچنین برخی حامیان صنایع کوچک، منویت مقام معظم رهبری در این حوزه را به طور جدی پیگیری کردند و در این زمینه پیشرفتهایی را رقم زدند اما دستگاههای اجرایی به جای تمرکز بر اقتصاد دانش بنیان و مردم بینان، بکارگیری قدرت خلاقیت، کسب دانش، توکل، همت و تلاش، متاسفانه با اندکی تهدید و فشار نظام سلطه راه حل را در مذاکرات و لغو تحریمها دانستند و رکن اصلی اقتصاد یعنی مردم را نادیده گرفتند و به جای حمایت از کارافرینان و ظرفیتهای بی شمار بومی دل در گرو وعده های غرب بستند و در واقع نقد را به نسیه فروختند.
,این تنها یک بعد از پرداختن و صرف وقت برای مذاکرات نبود، از نگاهی دیگر، دولت که احساس می کرد با ایجاد رابطه با غرب و باز کردن دربهای تجارت، به مدینه فاضله خود نزدیک می شود ، متاسفانه دربهای واردات را به کشور باز کرد؛ آن هم واردات بی رویه کالاهای مشابه که ضربات مهلکی به کارخانه و صنایع کشور وارد کرد به گونه ای که به کرات شاهد تعطیلی کارخانه ها و بیکار شدن کارگران آنها بودیم. این درحالی است که اینگونه واردات دردی از مشکلات کشور را حل نمی کند و فقط بدنه اقتصاد کشور را ضعیف وابسته و فلج می کند.
,با توجه به اینکه مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) تاکید کردند من به مذاکرات خوشبین نیسیتم و در جایی دیگر رفع مشکلات اقتصادی کشور را در گرو توجه به داخل دانستند، بدیهی است که در نهایت آن چه گره از معیشت و اقتصاد کشور می کشاید مذاکره نیست بلکه تمرکز بر سرمایه های درونی کشور که مهمترین آن مردم بوده و همچنین شناسایی و تکیه بر ظرفیتهای درونی کشور می باشد، چرا که مذاکره با غرب در خوشبینانه ترین حالت خود لغو فقط لغو تحریمهاست .
,در این بین آن چه طی راه اقتصاد مقاومتی را سرعت می بخشد حمایت از کارفرینان و نخبگان و اعتماد و میدان دادن یه آزمون و خطای جوانان در این زمینه می باشد چرا که تجربه نشان داده است هر جا مردم به صحنه بیایند دستاورها و انقلابهای بزرگی حاصل شده است همانطور که امام خمینی (ره) در انقلاب اسلامی با میدان دادن به مردم و حمایت از آنها انقلابی بی بدیل را رقم زد . اگرآن موقع جنگ سیاسی بود، اکنون نبرد ما نبرد اقتصادی است و انقلابی اقتصادی می تواند سلطه اقتصادی غرب را ریشه کن کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه