امام جمعه زنجان:
هشدار رهبری،آژیر خطر برای مقابله با توطئه های دشمنان است/دشمن به دنبال نفوذ فرهنگی در کشور است
امام جمعه زنجان گفت: هشدار عجیب مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیرشان آژیر خطر برای مردم و مسئولان برای مقابله با توطئه های دشمنان محسوب می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از موج رسا, حجت الاسلام شیخ علی خاتمی در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع 700 میهمان از جمله علما و اندیشمندان 130 کشور دنیا اظهار داشت: هشدار عجیب مقام معظم رهبری در این دیدار آژیر خطری برای مقابله با توطئه های دشمنان بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , موج رسا,وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به عنوان دیده بان دلسوز و دشمن شناس نسبت به توطئه دشمنان پس از تحریم هشدارهای لازم را ارائه کردند، تصریح کرد:ایشان فرمودند مسئله هسته ای نه بار است نه به دار، اما آمریکا به فکر مسائل پس از تحریم و نفوذ فرهنگی است.
,خطیب جمعه زنجان با اشاره به اینکه امریکا با تهدید و تحریم نتوانسته در طول 36 سال گذشته در برابر نظام اسلامی بیاستد، افزود: دشمن در تلاش شد با تهاجم فرهنگی مردم را نسبت به قرآن، غیرت، نماز و واجبات دینی سست کند.
,امام جمعه زنجان بر ضرورت توجه مردم و مسئولان به این موضوع تاکید کرد و گفت: آمریکا باید بداند مذاکره با آمریکا برجام بنا به مصالح ملی صورت گرفته است و استراتژی جمهوری اسلامی پس از توافق نیز همچنان حمایت از مظلوم و ضدیت با ظالم است.
,خطیب جمعه زنجان گفت: نظام اسلامی هیچ گاه از دفاع از مظلوم کوتاه نیامده و همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند در خصوص مسئله فسلطین نیز همچنان حمایت می کند.
,نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به توطئه دشمنان در ملی شدن صنعت نفت و سقوط دولت ملی گفت: دشمنان به دست داشتن در این موضوع اعتراف کردند.
,حجت الاسلام خاتمی با تقدیر از وزارت بهداشت و دولت در زمینه اجرای طرح سلامت گفت: گام بزرگی در امر بهداشت و درمان استان زنجان برداشته شده است.
,وی با اشاره به 30 مرداد به عنوان روز احمد بن موسی بن جعفر، حضرت شاهچراغ، اظهار داشت: این شخصیت بسیار بزرگوار بودند.
,خطیب جمعه زنجان سال 1973 میلادی را یادآور شد و گفت: در این روز جنایت بزرگی توسط رژیم نژاد پرست، کودککش و جعلی اسرائیل برای تثبیت قدرت جهنمی خود صورت گرفت و مسجد الاقصی به آتش کشیده شد.
,وی با اشاره به 31 مرداد به عنوان روز صنعت دفاعی کشور، یادآور شد: قدرت دفاعی برای ادامه حیات یک کشور لازم است باید جامعه اسلامی به قدری قدرتمند باشد که هیچ کس جرات مقابله با آن را نداشته باشد.
,وی با اشاره به سوم شهریور 1320 به عنوان یکی از روزهای سیاه در ایران به دلیل حمله متفقین به ایران گفت: این امر موجب فرار رضا خان شد اما در اثر این توطئه محمدرضا پسر وی روی کار آمد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه