امام جمعه قیدار:

توانمندی در صنعت دفاعی ایران مصداق تحقق شعار"ما می توانیم"است

توانمندی در صنعت دفاعی ایران مصداق تحقق شعار"ما می توانیم"است
امام جمعه قیدار با اشاره به توانمندی در صنعت دفاعی ایران گفت:توانمندی در صنعت دفاعی ایران خصوصا در صنعت موشکی، در حقیقت عملیاتی‏ سازی شعار بسیار مهم"ما می توانیم" بود که حضرت امام خمینی(ره) در ابتدای پیروزی انقلاب در سال 58 مطرح کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناحجت الاسلام طالبی امروز به مناسبت سالروز صنعت دفاعی‏ در گفت و گو با خبرنگار اشراق24 اظهار کرد: آنچه امروز و با گذشت 37 سال از پیروزی انقلاب اسلامی موجب پویایی صنعت دفاعی کشور و عصبانیت و هراس دشمنان نظام اسلامی و ملت ایران  شده و باعث شده دشمنان چشم طمع و تعرض به این حوزه را داشته باشند هوشمندی،درایت و تدبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و خلف صالح ایشان حضرت آیت‏ الله العظمی امام خامنه‏ ای (مدظله‏ العالی) است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق24,

وی افزود: توانمندی در صنعت دفاعی ایران خصوصا در صنعت موشکی، در حقیقت عملیاتی‏ سازی شعار بسیار مهم"ما می توانیم" بود که حضرت امام خمینی(ره) در ابتدای پیروزی انقلاب در سال 58 مطرح کردند و وقتی امام در آن زمان این جمله را به زبان آوردند، هفته‏نامه ‏های آمریکایی با تیتر درشت به نقل از امام نوشتند WE CAN اما هرگز فکر نمی‏ کردند این شعار امام این‏ قدر زود تحقق یابد و پس از سه دهه کشوری با مشکلات عدیده، به این رشد علمی و تکنولوژیکی دست‏یابد.

,

امام جمعه قیدار ادامه داد:جوان‏هایی مانند شهید طهرانی مقدم با باور به آنچه امام و مقام معظم رهبری فرمودند با پشتکار و جدیت، به آن فرمایش شکل عملیاتی دادند و با نیازی که در دوران جنگ احساس شده بود، صنعت موشکی را تا جایی پیش بردند که امروز ما انواع موشک‏های فوق‏ پیشرفته را در اختیار داریم.

,

وی تصریح کرد:همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند:"جمهوری اسلامی ایران به‏ هیچ‏ وجه در مواضع دفاعی خودش کوتاه نخواهد آمد و در حوزه‏ ی دفاعی اجازه دخالت به هیچ‏کس داده نم ی‏شود که برای ما تعیین بکند که چه چیزی داشته باشیم و چه چیزی نداشته باشیم"ملت ایران نیز به دفاع از فرمایش ایشان،اجازه دخالت به هیچ کشوری بویژه آمریکا در سرنوشت ایران را نخواهد داد.

,

امام جمعه قیدار در پایان سخنان خود به فرمایشات رهبری درباره صنعت دفاعی ایران اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در خطبه‏ های نماز عید سعید فطر فرمودند:"به فضل الهی قابلیت‏های دفاعی و حریم امنیت کشور حفظ خواهد شد و جمهوری اسلامی هرگز تسلیم زیاده‏خواهی دشمنان نخواهد شد"و همچنین در سال های قبل فرمودند: "به‏ هیچ ‏وجه اجازه داده نشود که به بهانه‏ ی نظارت، این‏ها به حریم امنیّتی و دفاعی کشور نفوذ کنند؛ مطلقاً،مسؤولین نظامی کشور به‏ هیچ‏وجه مأذون نیستند که به بهانه‏ ی نظارت و به بهانه‏ ی بازرسی و مانند این حرفها، بیگانگان را به حریم و حصار امنیّتی و دفاعی کشور راه بدهند، یا توسعه ‏ی دفاعی کشور را متوقّف کنند".

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه