logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در آستانه سفر رئیس جمهور به همدان؛

مردم کبودراهنگ خواستار حضور روحانی در این شهر شدند

مردم کبودراهنگ خواستار حضور روحانی در این شهر شدند
در حالی که کمتر از سه روز برای سفر رئیس جمهور به استان همدان باقی نمانده است برخی از مردم شهرستان کبودراهنگ خواستار حضور رییس جمهور و اعضای هیئت دولت در این شهرستان هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کورنگ، سفر رئیس جمهور به استان همدان، مردم شهرستان کبودراهنگ به مساعدت های هیات دولت به این شهرستان را امیدوار کرده است. بسیاری از مردم خواسته های متفاوتی از رییس جمهور دارند.
یکی از مهمترین خواسته های مردم کبودراهنگ، حضور رئیس جمهور در این شهرستان است تا با مشکلات موجود در سطح شهرستان و به ویژه معضل بحران آب و بیکاری از نزدیک آشنا شود.
یکی از جوانان کبودراهنگی در خصوص خواسته های خود از رئیس جمهور گفت: مهمترین مشکل جوانان شهرستان کبودراهنگ به ویژه جوانان تحصیل کرده بیکاری و نبود اشتغال است که امیدواریم با حمایت های رئیس جمهور این مشکل برطرف شود.
وی گفت: بسیاری از کارخانجات شهرستان طی چند سال گذشته راکد شده اند که امیدواریم با حمایت دولت این کارخانجات فعال شوند.
یکی دیگر از جوانان کبودراهنگ گفت: بسیاری از جوانان به سمت کارهای خلاف و ناهنجاری های اجتماعی مانند قاچاق مواد مخدر می روند که ریشه این مشکل بیکاری در روستاهاست.
محمد کریمی گفت: جوان روستایی که تا دیروز در مزرعه خود به شغل شریف کشاورزی مشغول بود امروز به علت خشک شدن چاه آب بیکار شده است و در هیچ جایی به او شغل نمی دهند و مجبور شده است برای سیر کردن شکم خانواده به سمت کار خلاف برود.
یک پیرمرد کشاورز روستایی نیز گفت: سه فرزند پسر و دو فرزند دختر دارم که همه پسران و دامادهایم در روستا کشاورزی داشتند ولی به علت خشک شدن چاه آب بیکار شدند و برای کارگری به شهرهای اصفهان و ساوه مهاجرت کرده اند.
نظامعلی شمس افزود: در حال حاضر آب روستای ما هم خشک شده است و با تانکر به آن آبرسانی می شود و من توانایی مهاجرت به شهر را ندارم، رئیس جمهور تدبیری بیاندیشد که حداقل آب شرب روستا تامین شود تا من در آخر عمری گرسنه و تشنه نمانم.
یک بانوی کبودراهنگی هم خواستار حضور روحانی در شهر کبودراهنگ شد و گفت: چرا رئیس جمهور مانند آقای احمدی نژاد در مناطق محروم حاضر نمی شود تا مشکلات موجود در شهرستان را از نزدیک ببیند و دستور پیگری دهد.
وی اظهار داشت: بسیاری از مردم کبودراهنگ از زمان روی کار آمدن دولت برای حضور رئیس جمهور در این شهر لحظه شماری می کردند ولی حالا می گویند؛ رئیس جمهور تنها در مرکز استان با مردم دیدار می کند.
محمد جباری یکی از شهروندان کبودراهنگی نیز اظهار داشت: برنامه ریزی برای سفر رییس جمهور خوب نیست و من امیدوارم تا فرصت باقی مانده زمینه حضور رییس جمهور در کبودراهنگ فراهم شود تا ضمن ایجاد شور و نشاط سیاسی در بین مردم، تدبیر ویژه ای نیز برای مشکلات روستاهای کبودراهنگ اندیشیده شود.
وی خواستار تلاش مسئولان شهرستان کبودراهنگ برای حضور رئیس جمهور در این شهرستان شد و گفت: مردم کبودراهنگ قدردان مسئولان پرتلاش خود هستند و دوست دارند رئیس جمهور، مشکلات موجود در سطح شهر و روستاها را از نزدیک ببیند.
یکی از کسبه های کبودراهنگ نیز گفت: میزان مالیاتی که دولت از ما می گیرد بسیار است و ما نمی توانیم این مبالغ را پرداخت کنیم.
مصطفی جعفری با اشاره به رکود بازار و کاهش درآمد در شهرستان کبودراهنگ، افزود: توقع ما از رئیس جمهور این است که میزان مالیات به شکل عادلانه و منطقی و بر اساس درآمد واقعی اخذ شود.
وی با انتقاد از طرح نصب صندوق مکانیزه فروش در فروشگاه ها گفت: اکثر فروشگاه های شهرستان کبودراهنگ در مقایسه با شهرهای بزرگ بسیار کوچک هستند و برای آنها امکان نصب این صندوق ها با توجه به هزینه بالا برای آن امکان پذیر نیست و از سوی دیگر اگر جریمه شوند خسارت های زیادی را می بینند و این سیاست در راستای حمایت از صنوف خرده نیست.
یکی از دانشجویان کبودراهنگ نیز خواستار تفکیک حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ در مجلس شد و گفت: این بحث مربوط به مجلس است اما اکثر نمایندگان گذشته ما پس از انتخاب شدن به منافع شخصی خود فکر می کنند و در این راستا نه تنها هیچ تلاشی نکرده اند بلکه تمام همت خود را برای جلوگیری از این امر به کار بسته اند.
وی گفت: دست ما به هیچ جایی نمی رسد، امیدوارم دکتر روحانی در این مورد با مجلس مشورت کند.
یکی از کشاورزان کبودراهنگ نیز به خشکسالی و سرمازدگی محصولات کشاورزی در منطقه اشاره کرد و گفت: امسال خسارت زیادی به کشاورزان روستاها وارد شده است که بیمه کشاورزی نیز آن را جبران نمی کند.
محمد رحیمی گفت: خشکسالی های پی در پی و کم آبی باعث آسیب های جدی به کشاورزان شده است و وضعیت بیمه کشاورزان مناسب نیست و ما از رئیس جمهور، رسیدگی به این امر را خواستاریم.
انتهای پیام/پ
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه