مدیرکل مدارس غیردولتی آموزش‌وپرورش خبر داد؛

افزایش 10 درصدی سهم کیفیت‌بخشی در تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی

افزایش 10 درصدی سهم کیفیت‌بخشی در تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی
مدیر کل مدارس غیردولتی آموزش و پرورش از افزایش سهم کیفیت بخشی در تعیین الگوی شهرایه مدارس غیر دولتی خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جدید سهم کیفیت بخشی در تعیین الگوی شهریه مدارس غیر دولتی از 7درصد به 10 درصد می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از پایگاه خبری دانش آموزان؛ مجتبی زینی‌وند مدیرکل مدارس غیردولتی آموزش‌وپرورش در همایش آموزشی - توجیهی دوره‌های ضمن خدمت بابیان نقش معلم آموزش‌دیده در تحول کیفیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی گفت: کیفیت آموزشی یکی از عوامل تأثیرگذار در مدارس غیردولتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دانش آموزان؛,

وی افزود با اشاره به حضور افراد باتجربه در مدارس غیردولتی عنوان داشت: اکثر افرادی که عمری در آموزش‌وپرورش مسئولیت داشتند، پس از بازنشستگی تجربه خود را به غیردولتی آوردند که باید مدیریت مدارس غیردولتی از این تجارب استفاده کنند.

,

مدیرکل مدارس غیردولتی آموزش‌وپرورش گفت: نگاههای سخت‌گیرانه و تنگ‌نظرانه بسیاری نسبت به مدارس غیردولتی وجود دارد.

,

زینی‌وند در ادامه از افزایش سهم کیفیت‌بخشی در تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جدید سهم کیفیت‌بخشی در تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی از هفت درصد به 10 درصد می‌رسد.

,

وی تصریح کرد: در تعیین الگوی شهریه، ۵۰۰ امتیاز مربوط به معلمانی است که رشته تحصیلی‌شان با درسی که تدریس می‌کنند، مطابقت داشته باشد.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه