گزارش ویژه از انتخابات آتی مجلس
اگرهای قبل از انتخابات، کلید فتنه گری است/ فتنه در وهله اول ا فضای مجازی شروع می شود
معاون اجرایی سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع)استان گفت: دستمایه و راه آغاز فتنه گری فتنه گران در انتخابات آینده، اگرهای غیرکارشناسی آنان است و مردم باید در خصوص این نقشه ها بصیرت کافی داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از بام ایران خبر، عبدالمحمد سعیدی در جمع خبرنگاران استان با توصیه خبرنگاران به پرداختن به خبرهای صادقانه و پرهیز از جنجال افکنی بین دولت و مردم گفت: امروز، کسانی که استارت فتنه گری را زده اند با تضعیف شورای نگهبان و کم رنگ شدن این نهاد مورد اهمیت در نظام نقشه های نختلفی در سر دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,وی ، بهانه های فتنه گران احتمالی آینده را صحت انتخابات و دستمایه آن ها را اگرهای فتنه گران عنوان داشت وو ادامه داد: رسانه های کشور در خصوص تبیین و آگاه سازی نقشه های این گروه ها نقش ویژه و حیاتی دارند.
سعیدی اظهارداشت: فضای مجازی به عنوان یکی از راه های نفوذ فتنه گران و اختلال در برنامه های بلندمدت نظام بایستی تحت کنترل مذهبیون و افراد مومن قرار گیرد تا از بروز و ظهور نقشه های شوم آنان مصون باشد.
وی خطاب افزود: وظیفه خبرنگاران، ایجاد یک جریان فکری به نفع نظام و رهبری است و این گروه موثر با راستی و صداقت در محتوای تولیدی خود می توانند یاری گر بزرگ نظام اسلامی باشند.
معاون اجرایی سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع)استان برگزاری کنگره ها و یادواره های شهیدان را راهی برای تحکیم و تقویت این نظام خواند و گفت: اگر پیوند مناسب و خوبی بین شهدا، دفاع مقدس، مساله هسته ای و انتخابات ها وجود داشته باشد به بهترین نحو می توان برکات نظام اسلامی را به منصه ظهور نشاند.
انتهای پیام/ف
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه