رئیس فنی و حرفه ای کشور در گرگان اعلام کرد ؛
از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند
رئیس فنی و حرفه ای کشور در گرگان گفت: پیشرفت کشور به ارتباط صنعت و دانشگاه وابسته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "مسعود شفیعی" در دومین سمینار از سلسله سمینارهای ارتباط صنعت و دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: پیشرفت کشور وابسته به ارتباط صنعت و دانشگاه است که ما هم باید به آن توجه کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی افزود: دانشگاه ها را به چند نسل شامل نسل اول یا آموزش محور، نسل دوم یا آموزش و پژوهش محور و نسل سوم یا کارآفرین تقسیم کردیم.
,وی بیان کرد: کارآفرین یعنی نزدیک شدن به ارتباط صنعت و دانشگاه و تبدیل ایده به محصول. محصولات دانشگاه های ما فارغ التحصیلان و تحقیقات هستند.
,از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند
, از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند, از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند, از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند,شفیعی با بیان این که از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند، تصریح کرد: ۷۰ درصد فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای کشور پس از پایان درس مشغول به کار می شوند ، در حالی که بیکاری یکی از مشکلات بزرگ کشور ما است.
,وی تصریح کرد: بیکاری جز درآمد، در مسائل ازدواج نیز تاثیر گذاشته و سن ازدواج را بالا برده است.
,کشور ما جزو کشورهای جوان است
, کشور ما جزو کشورهای جوان است, کشور ما جزو کشورهای جوان است, کشور ما جزو کشورهای جوان است,رئیس فنی و حرفه ای کشور با بیان این که کشور ما جزو کشورهای جوان است، تصریح کرد: این موضوع یک فرصت و توانمندی محسوب می شود اما ۳۰ سال دیگر با افزایش سن ازدواج و کاهش فرزندآوری ممکن است تبدیل به کشوری با جمعیت پیر شویم و اگر فارغ التحصیلان وارد بازار کار شوند پیشرفت بزرگی است.
,لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است
, لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است , لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است , لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است ,شفیعی تصریح کرد: لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است اما این ارتباط باید تا سال آینده پیشرفت نیز داشته باشد.
,وی افزود: بانکها نیز پیشرفت های خوبی داشتند و روسای بانک ها باید از فرصت دانشگاه فنی و حرفه ای استفاده کنند.
,بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند
, بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند, بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند, بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند,رئیس فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند و وجود فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای سرمایه ای برای بانک ها است.
,کمبود تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در گلستان
, کمبود تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در گلستان, کمبود تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در گلستان, کمبود تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در گلستان, تعداد دانشکده فنی و حرفه ای,شفیعی اظهار کرد: تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در این استان به تعداد دانشکده های دیگر استان ها کم است و باید رشد کند.
,وی بیان کرد: اگر می خواهید استان رشد کند باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه رشد کند.
,رئیس فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: تجلی علم به صورت فناوری اصل موضوع است و رابطه صنعت و دانشگاه به معنای بهره وری و درآمدزایی است، تبدیل علم به فناوری باید مراحلی را طی کند و در اولین گام باید کارشناسی فنی حرفه ای را به عنوان تکنسین۴ ساله وارد بازار کار کنیم.
,شفیعی افزود: تاسیس شاخه جمعیت ایران پیشبرد دانشگاه دراستان گلستان انجام شد که می تواند به فنی و حرفه ای و دانشگاه ها کمک کند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه