رئیس فنی و حرفه ای کشور در گرگان اعلام کرد ؛

از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند

از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند
رئیس فنی و حرفه ای کشور در گرگان گفت: پیشرفت کشور به ارتباط صنعت و دانشگاه وابسته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "مسعود شفیعی" در دومین سمینار از سلسله سمینارهای ارتباط صنعت و دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: پیشرفت کشور وابسته به ارتباط صنعت و دانشگاه است که ما هم باید به آن توجه کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی افزود: دانشگاه ها را به چند نسل شامل نسل اول یا آموزش محور، نسل دوم یا آموزش و پژوهش محور و نسل سوم یا کارآفرین تقسیم کردیم.

,

وی بیان کرد: کارآفرین یعنی نزدیک شدن به ارتباط صنعت و دانشگاه و تبدیل ایده به محصول. محصولات دانشگاه های ما فارغ التحصیلان و تحقیقات هستند.

,

از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند

, از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند, از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند, از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند,

شفیعی با بیان این که از ۲۰۰ هزار دانشجوی فنی و حرفه ای کشور سالانه ۱۰ درصد فارغ التحصیل می شوند، تصریح کرد: ۷۰ درصد فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای کشور پس از پایان درس مشغول به کار می شوند ، در حالی که بیکاری یکی از مشکلات بزرگ کشور ما است.

,

وی تصریح کرد: بیکاری جز درآمد، در مسائل ازدواج نیز تاثیر گذاشته و سن ازدواج را بالا برده است.

,

کشور ما جزو کشورهای جوان است

, کشور ما جزو کشورهای جوان است, کشور ما جزو کشورهای جوان است, کشور ما جزو کشورهای جوان است,

رئیس فنی و حرفه ای کشور با بیان این که کشور ما جزو کشورهای جوان است، تصریح کرد: این موضوع یک فرصت و توانمندی محسوب می شود اما ۳۰ سال دیگر با افزایش سن ازدواج و کاهش فرزندآوری ممکن است تبدیل به کشوری با جمعیت پیر شویم و اگر فارغ التحصیلان وارد بازار کار شوند پیشرفت بزرگی است.

,

لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است

, لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است , لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است , لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است ,

شفیعی تصریح کرد: لایه اول ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشکده فنی و حرفه ای مائده گرگان شکل گرفته است اما این ارتباط باید تا سال آینده پیشرفت نیز داشته باشد.

,

وی افزود: بانکها نیز پیشرفت های خوبی داشتند و روسای بانک ها باید از فرصت دانشگاه فنی و حرفه ای استفاده کنند.

,

بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند

, بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند, بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند, بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند,

رئیس فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: بانک ها باید دانشگاه را به عنوان شریک و سرمایه گذار خود قبول کنند و وجود فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای سرمایه ای برای بانک ها است.

,

کمبود تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در گلستان

, کمبود تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در گلستان, کمبود تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در گلستان, کمبود تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در گلستان, تعداد دانشکده فنی و حرفه ای,

شفیعی اظهار کرد: تعداد دانشکده فنی و حرفه ای در این استان به تعداد دانشکده های دیگر استان ها کم است و باید رشد کند.

,

وی بیان کرد: اگر می خواهید استان رشد کند باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه رشد کند.

,

رئیس فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: تجلی علم به صورت فناوری اصل موضوع است و رابطه صنعت و دانشگاه به معنای بهره وری و درآمدزایی است، تبدیل علم به فناوری باید مراحلی را طی کند و در اولین گام باید کارشناسی فنی حرفه ای را به عنوان تکنسین۴ ساله وارد بازار کار کنیم.

,

شفیعی افزود: تاسیس شاخه جمعیت ایران پیشبرد دانشگاه دراستان گلستان انجام شد که می تواند به فنی و حرفه ای و دانشگاه ها کمک کند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه