برگزاری بزرگترین مراسم عروسی کردستان با مشارکت 8 هزار نفر در اشنویه + تصاویر
تعدادی از رسانه های اقلیم کردستان مراسم عروسی فرزند رئیس ایل هرکی در اشنویه را بزرگترین و باشکوه ترین مراسم عروسی در کردستان نامیدند که با شرکت 8 هزار نفر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شنوباس مراسم ازدواج پسر مهران نعمتی رئیس ایل هرکی در روستای کانی سپی از توابع شهر اشنویه به سوژه تعدادی از رسانه های فضای مجازی در کردستان عراق تبدیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شنوباس,این رسانه ها با انتشار تصاویری اعلام کردند در این مراسم بیش از 8 هزار نفر شرکت کردند که از این تعداد بیش از 500 نفر در مراسم پایکوبی حاضر شدند.
,این رسانه ها همچنین مراسم عروسی رئیس ایل هرکی در اشنویه را بزرگترین مراسم عروسی کردستان نامیدند و افزودند: در این مراسم که روز پنج شنبه 30 مردادماه به مدت 10 ساعت در زمینی به وسعت 10 هکتار برگزار شد سه گروه موسیقی حضور داشتند و 5 خودرو برای دریافت هدایای نقدی مهمانان و یک طویله برای تحویل دام و احشامی اختصاص داده شده بود که از سوی دامداران دعوت شده به خانواده داماد تقدیم شد.
,تصاویر زیر مراسم عروسی مذکور را نشان میدهد:
,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه