معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اعلام کرد
راهیابی آثار دانشآموزان قزوینی به جشنواره کشوری جابربن حیان/ فعالیتهای مهارتی جایگزین حافظه محوری دانشآموزان
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین با اشاره به اینکه فعالیتهای مهارتی جایگزین خوبی برای حافظه محوری دانشآموزان است، اعلام کرد: آثار دانشآموزان قزوینی به جشنواره کشوری جابربن حیان راه یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رضا طاهرخانی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی شاخص، با اشاره به راهیابی آثار دانشآموزان قزوینی به جشنواره کشوری جابربن حیان، اعلام کرد: بیش از ۳۵ هزار و ۴۰۰ دانشآموز ابتدایی در این جشنواره شرکت کردند که ۶ اثر از استان قزوین به جشنواره کشوری راه یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین،تقویت روحیه کنجکاوی و پرسشگری را مهم ترین کارکرد این جشنواره معرفی و بیان کرد: به دلیل نگاه بیش از حد حافظه محوری دانش آموزان به دروس مختلف جشنواره جابربن حیان میتواند فعالیت های مهارتی دانشآموزان را جایگزین حافظه محوری کند.
,این مسئول پرورش روحیه خلاقیت، پرسشگری، مسئولیت پذیری دانش آموزان و کیفیت بخشی به امر یاددهی و یادگیری را از جمله اهداف اجرای طرح جشنواره جابربن حیان عنوان کرد.
,طاهرخانی یادآور شد: مراحل استانی این جشنواره طی سال تحصیلی در مدارس استان برگزار و طرح های علمی دانش آموزان دوره ابتدایی با ۱۱۳ اثر در نمایشگاه استانی به نمایش درآمد.
,وی با بیان اینکه جشنواره جابربن حیان پایه توسعه علمی در آینده کشور است، افزود: مرحله کشوری این جشنواره از سوم تا چهارم شهریور به مدت دو روز در تهران برگزار و آثار دانش آموزان برگزیده در قالب ارائه نمایشگاه در معرض دید صاحبان نظران و نخبگان کشوری قرار میگیرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه