بخشدار نیر در گفتگو با صبح تفت خبر داد:
حل مشکل تامین آرد نانوایی های نیر/ راه اندازی دو واحد نانوایی جدید در بخش
بخشدار نیر گفت: با پیگیری های انجام شده به زودی یک واحد نانوایی سنگک آزادپز در شهر نیر و همچنین یک نانوایی در «پندر» که دارای جمعیت زیادی است راه اندازی خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابخشدار نیر در گفتگو با خبرنگار صبح تفت از حل مشکل آرد نانوایی هایی این بخش خبر داد و گفت: مشکلی در تامین آرد نانوایی های نیر وجود ندارد و در مردادماه حدود 7 تن آرد فوق العاده به سه نانوایی شهر نیر تزریق شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح تفت,سید روح الله میرخلیلی افزود: در شهریورماه نیز آرد مورد نیاز نانوایی ها با رایزنی های انجام شده و مساعدت اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان به طور کامل تامین خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در شهر نیر سه نانوایی وجود دارد، روزی که تعطیلی رسمی یک از نانوایی ها است؛ نانوایی های دیگر با ازدحام مواجه می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه نبود نانوایی در روستاهای اطراف نیر باعث مراجعه مردم به شهر نیر برای تامین نان می شود، تصریح کرد: تدابیر مناسبی در این خصوص اتخاذ شده است و مشکل نانوایی ها به زودی به طور کامل برطرف خواهد شد البته حضور مسافران وگردشگران در پایان هفته و فصل تابستان نیز تامین نان را با روند کندی مواجه می کند.
میر خلیلی، از راه اندازی دو واحد نانوانی در بخش نیر خبر داد و گفت: با پیگیری های انجام شده به زودی یک واحد نانوایی سنگک آزادپز در شهر نیر و همچنین یک نانوایی در «پندر» که دارای جمعیت زیادی است راه اندازی خواهد شد.
انتهای پیام/م
سید روح الله میرخلیلی افزود: در شهریورماه نیز آرد مورد نیاز نانوایی ها با رایزنی های انجام شده و مساعدت اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان به طور کامل تامین خواهد شد.
,وی خاطرنشان کرد: در شهر نیر سه نانوایی وجود دارد، روزی که تعطیلی رسمی یک از نانوایی ها است؛ نانوایی های دیگر با ازدحام مواجه می شود.
,این مقام مسئول با بیان اینکه نبود نانوایی در روستاهای اطراف نیر باعث مراجعه مردم به شهر نیر برای تامین نان می شود، تصریح کرد: تدابیر مناسبی در این خصوص اتخاذ شده است و مشکل نانوایی ها به زودی به طور کامل برطرف خواهد شد البته حضور مسافران وگردشگران در پایان هفته و فصل تابستان نیز تامین نان را با روند کندی مواجه می کند.
,میر خلیلی، از راه اندازی دو واحد نانوانی در بخش نیر خبر داد و گفت: با پیگیری های انجام شده به زودی یک واحد نانوایی سنگک آزادپز در شهر نیر و همچنین یک نانوایی در «پندر» که دارای جمعیت زیادی است راه اندازی خواهد شد.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه