با حضور رئیس جمهور و از طریق ویدئو کنفرانس:
عملیات اجرایی 9 طرح عمرانی، صنعتی و خدماتی در همدان آغاز شد
5 طرح و پروژه عمرانی، صنعتی و خدماتی با حضور رئیس جمهوری و از طریق ویدئو کنفرانس 5 طرح و پروژه عمرانی، صنعتی و خدماتی در سطح استان همدان افتتاح و دستور آغاز عملیات اجرایی 4 پروژه دیگر صادر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع، حجتالاسلام حسن روحانی در جریان سفر به استان همدان و در حاشیه جلسه توسعه و سرمایهگذاران استان از طریق ویدئو کنفرانس، دستور افتتاح پروژههای خط انتقال پساب تسویهخانه همدان به نیروگاه، برج خشک نیروگاه مفتح، تقاطع غیرهمسطح پیامبر اعظم(ص)، سیستمهای نوین آبیاری و کارخانه تولید فویل آلومینیومی در استان همدان را صادر کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نافع,رییس جمهوری در این ارتباط زنده تلویزیونی همچنین دستور آغاز عملیات اجرایی احداث و ایجاد منطقه ویژه جهانآباد، تولید گاز اتیلن، احداث هتل و تولید بتن سبک گازی ACC در استان همدان را با ذکر نام و طلب عنایات از امام رضا(ع) صادر کرد.
,پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه