باجه مطبوعات؛

بانک صادرات بازپرداخت دیون میزان را عهده‌دار می‌شود/ورود ١٨هزار پرونده به تعزیرات حکومتی استان/ پلمب ٣۵٩‌واحد صنفی متخلف در مشهد

بانک صادرات بازپرداخت دیون میزان را عهده‌دار می‌شود/ورود ١٨هزار پرونده به تعزیرات حکومتی استان/ پلمب ٣۵٩‌واحد صنفی متخلف در مشهد
بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه های امروز 4 شهریورماه مشهد را بخوانید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه های امروز ۴ شهریورماه مشهد را  در ادامه بخوانید:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه های امروز ۴ شهریورماه مشهد را  در ادامه بخوانید:, صبح توس,

خراسان رضوی ۶۰ هزار بیمار مبتلا به صرع دارد
خراسان_مدیر گروه مغز و اعصاب بیمارستان رضوی گفت: خراسان رضوی ۶۰ هزار بیمار مبتلا به صرع دارد که از این تعداد، بیماری ۲۰ هزار نفر به درمان، مقاوم است.
دکتر «آقایی حکاک» در دومین سمپوزیوم بین المللی صرع، افزود: متأسفانه بیمه ها هنوز مانیتورینگ صرع را به عنوان یک روش اصولی درمان قبول نداشته و آن را روشی لوکس می دانند و مایل نیستند هزینه های مانیتورینگ و درمان صرع را تحت پوشش قرار دهند.پروفسور «گرجی» استاد دانشگاه مونستر آلمان نیز در این سمپوزیوم با بیان اینکه یک درصد از جمعیت کشور به صرع مبتلا هستند، اظهار کرد: در خوش بینانه ترین حالت ۷۸۰ هزار بیمار مبتلا به صرع در کشور داریم به همین دلیل تجهیز و گسترش مراکز صرع در کشور ضروری است.
بانک صادرات بازپرداخت دیون میزان را عهده‌دار می‌شود
خراسان_عضو مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی نیز در این باره گفت: در جلسه‌ای که نمایندگان با رئیس کل بانک مرکزی داشتند به‌طور قطعی بنابراین شد که بانک صادرات بازپرداخت دیون موسسه منحله میزان را عهده‌دار شود.حجت‌الاسلام نصرا… پژمان فر در گفت‌وگو با تسنیم افزود: همچنین در این جلسه برنامه زمانبندی سه هفته‌ای برای اقدام در این زمینه در نظر گرفته شد که در هفته نخست آن باید اموالی که در اختیار موسسه منحله میزان بوده است، شناسایی و مراحل کارشناسی روی آن‌ها برای قیمت‌گذاری انجام شود.وی ادامه داد: در مرحله بعدی باید اقدامات حقوقی مربوط برای بانک صادرات انجام پذیرد، تا مسئولان بتوانند امور مربوطه را پیگیری کنند.
نماینده مردم مشهد و کلات گفت: در هفته سوم نیز باید جمع‌بندی‌های مورد نیاز برای بازپرداخت سپرده‌ها انجام گیرد تا پس از آن مردم بتوانند با مراجعه به بانک صادرات نسبت به دریافت سپرده‌های خود اقدام کنند.
وی افزود: ورود بانک صادرات برای حل مشکل سپرده‌گذاران میزان هم اکنون به صورت مصوبه درآمده و  راهکارهای اجرایی به زودی به‌اجرا در می‌آید.
حجت‌الاسلام پژمان فر درباره ضعف‌های موجود در راهکارهای در نظر گرفته شده برای ساماندهی مشکل موسسه میزان تصریح کرد: مهم ترین ایرادی که این راهکارها دارد، مشخص نبودن وضعیت کارکنان این موسسه است، به بیان دیگر تاکنون هیچ تصمیمی برای اشتغال مجدد این افراد در نظر گرفته نشده است.
ورود ١٨هزار پرونده به تعزیرات حکومتی استان
شهرآرا_مدیرکل تعزیرات حکومتی استان با بیان اینکه در پنج ماه ابتدای سال جاری ١٨‌هزار و ۵٠٧‌فقره پرونده وارد تعزیرات حکومتی شده است، گفت: از این تعداد ١۵‌هزار و ٨۵۵‌فقره مربوط به کالا و خدمات، هزار و ٧٣٢‌فقره پرونده مربوط به بهداشت، دارو، درمان و دامپزشکی و ٩٢٠‌فقره پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز و تعهدات گمرکی بوده است.
حمید‌رضا کریم با بیان اینکه بخشی از این پرونده‌ها مختومه شده است، ادامه داد: در این مدت در مجموع ١٣٨‌میلیارد و ۵۶٨‌میلیون ریال محکومیت مالی صورت گرفته که بیشترین محکومیت حدود ‌٩۴میلیارد ریال و مربوط به قاچاق کالا و ارز بوده‌ است.
وی همچنین از آغاز مرحله ششم طرح صیانت از سلامت شهروندان با فعالیت ٢‌واحد سیار خبر داد و گفت: در این طرح به مدت ١٠‌روز با موضوع مبارزه با کم‌فروشی، گران‌فروشی، تقلب و افزودنی‌های غیر‌مجاز‌، جوش شیرین در نان‌، عرضه خارج از شبکه آرد در نانوایی سطح شهر مشهد اجرا می‌شود.
۵ماه از  مهلت شورای عالی شهرسازی برای رفع نواقص طرح جامع گذشت؛ حدیث تفصیلی طرح جامع
شهرآرا_ چیزی حدود ٢۴٠ روز از تصویب طرح جامع مشهد می‌گذرد و این طرح که پس از ۹ سال مطالعه و ۳ سال بلاتکلیفی؛ ٨ دی‌ماه پارسال به تصویب رسید، این امید را جان داد که افق توسعه مشهد، فراتر از اما و اگرها، ترسیم شود.
محمدرضا حسین‌نژاد با اعلام اینکه هزینه اجرای طرح از بعد ابلاغ آن، حدود ٨٠هزارمیلیارد تومان برآورد می‌شود، بیان می‌کند: تامین ٣٣هزارمیلیارد تومان از این مبلغ بر عهده دولت و مابقی بر عهده شهرداری مشهد است.وی در عین حال، همین طرح ابلاغ‌نشده را هم «ناقص» توصیف می‌کند و می‌گوید: تاکنون فقط صورت‌جلسه نشستی که در آن این طرح جامع به تصویب رسید، در اختیار ما قرار گرفته است و خود طرح به مجموعه شهرداری ابلاغ نشده است.
این مقام مسئول در بیان ضعف‌های این طرح توضیح می‌دهد: یکی از انتقاداتی که به این طرح وارد است، نگاه آن به پهنه‌های بلندمرتبه‌سازی است. شورای عالی شهرسازی و معماری، در زمان تصویب، ۵ ایراد اساسی را به طرح جامع وارد دانسته و ابلاغ طرح مذکور را به رفع و رجوع این نقایص منوط کرده بود، یکی از این نواقص، همین تعیین‌نشدن ضوابط بلند‌مرتبه‌سازی را شامل می‌شد. مقرر بود تا مشاور حداکثر ظرف مدت سه ماه، ضوابط و مقررات مربوط به تراکم‌های ساختمانی طرح را مورد بازنگری قرار دهد و با تکمیل اسناد؛ مجددا به دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ارائه کند. جالب اینکه در مصوبه شورای عالی شهرسازی تاکید شده بود؛ در‌صورت ‌ارائه‌ نکردن ضوابط طرح در موعد مقرر (سه ماه)، صدور هرگونه مجوز بلند‌مرتبه‌سازی در شهر مشهد پس از این تاریخ، ممنوع خواهد بود.
حسین نژاد یکی دیگر از ضعف‌های طرح جامع مشهد را بلاتکلیفی روستاهایی می‌داند که به حریم مصوب شهر بسیار نزدیک هستند. برآوردها نشان می‌دهد شمار این روستاها به عدد ٣٢ می‌رسد و جمعیت آن‌ها نیز جمعا ۶٠٠هزار نفر تخمین زده می‌شود. بر همین اساس هم، این مقام مسئول، نسبت به شکل‌گیری لایه جدیدی از «حاشیه و حاشیه‌نشینی» حول محور شهر هشدار می‌دهد.او خواستار مشارکت نهادهای مختلف به ویژه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی می‌شود تا با توانمندسازی این روستاها از تبدیل شدن آن‌ها به حاشیه، ممانعت به عمل آورد.
بیش از ٨٠٠ آتش‌سوزی وسایل‌نقلیه در پنج ماه به نگرانی‌ها دامن زده است؛ سهم مشهد ماهانه ١٧٠ مورد؛ ماشین سوزی در مشهد!
نیمه‌های شب، نقص فنی یک خودروی پیکان را در مشهد به آتش کشید و کمتر از چند روز گذشته نیز یک خودروی سمند در یکی از پمپ‌بنزین‌های مشهد طعمه حریق شد و هم‌زمان یک‌ خودروی پرایدی که کنار آن بود نیز سوخت. این‌ها تنها چند نمونه از ٨۴٢ مورد حریق وسایل‌ نقلیه است که تنها در پنج‌ماه کابوسی سنگین برای رانندگان مشهدی شده است؛ البته این مورد حادثه تنها مختص مشهد نیست، بلکه یک مشکل بزرگ برای صنعت‌ حمل‌ونقل کشور است که تا‌کنون هزاران مصدوم و صدها کشته برجا گذاشته است.
طبق آمار‌های سازمان آتش‌نشانی مشهد از ابتدای سال تا‌کنون ٨۴٢مورد حریق وسایل نقلیه در مشهد رخ داده است که به‌عبارتی ماهانه ١٧٠حریق از این دست در مشهد رخ می‌دهد و نقص‌ فنی با ۵٢۵ مورد، علت بیشتر این حادثه‌ها بوده است. نشت بنزین از کاربراتور روی لوله اگزوز، پاره یا سوراخ‌شدن لوله‌های حامل بنزین و سوراخ‌شدن باک، نگهداری مواد اشتعال‌زا در خودرو، اتصال سیم‌های برق، استعمال دخانیات هنگام تعمیر‌ وسیله‌نقلیه از علل مهم‌ بروز حریق در وسایل‌نقلیه است.
پلمب ٣۵٩‌واحد صنفی متخلف در مشهد
شهرآرا_ سرهنگ‌ شیرمحمدی گفت: به‌منظور ارتقای امنیت اجتماعی در سطح اماکن عمومی، جلوگیری از بروز تخلفات و جرائم صنفی و پاک‌سازی اماکن آلوده، طرح تشدید کنترل و نظارت بر واحدهای صنفی و اماکن عمومی اجرا شد.
وی افزود: در این راستا در هفته گذشته از ١٧۵٠واحد صنفی بازدید شد که ٢٠٨واحد غیراستاندارد تذکر گرفتند.
رئیس پلیس امنیت عمومی خراسان‌رضوی ادامه داد: ۴٧٧ واحد صنفی نیز اخطاریه تعطیلی گرفتند. همچنین در این راستا ٣۵٩واحد صنفی متخلف با دستور قضایی پلمب شد. ‌
آتش، انبار لوازم یدکی خودرو را سوزاند
حریق گسترده یک انبار لوازم و قطعات خودرو در خیابان صیاد شیرازی را درحالی دربرگرفت که خسارت‌های فراوانی برجا گذاشت.
این حادثه ‌حوالی ساعت١۶‌بعدازظهر روز گذشته به‌دنبال آتش‌سوزی در یک انبار لوازم و قطعات خودرو در خیابان صیاد شیرازی مشهد اتفاق افتاد‌.در‌پی درخواست کمک از آتش‌نشانی‌، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی مشهد بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه‌های ٢٧، ٢۶‌و ۵‌ را به‌همراه تجهیزات اطفای حریق‌، به محل حادثه اعزام کرد. آتش‌نشانان توانستند این آتش‌سوزی را مهار کنند. علت بروز این حریق که بخش اعظمی از این انباری را سوزاند از سوی کارشناسان آتش نشانی در دست بررسی است.
انتهای پیام/ج

, خراسان رضوی ۶۰ هزار بیمار مبتلا به صرع دارد, خراسان رضوی ۶۰ هزار بیمار مبتلا به صرع دارد,
,
,
, بانک صادرات بازپرداخت دیون میزان را عهده‌دار می‌شود, بانک صادرات بازپرداخت دیون میزان را عهده‌دار می‌شود,
,
,
,
,
, ورود ١٨هزار پرونده به تعزیرات حکومتی استان, ورود ١٨هزار پرونده به تعزیرات حکومتی استان,
,
,
,
, ۵ماه از  مهلت شورای عالی شهرسازی برای رفع نواقص طرح جامع گذشت؛ حدیث تفصیلی طرح جامع, ۵ماه از  مهلت شورای عالی شهرسازی برای رفع نواقص طرح جامع گذشت؛ حدیث تفصیلی طرح جامع,
,
,
,
,
, بیش از ٨٠٠ آتش‌سوزی وسایل‌نقلیه در پنج ماه به نگرانی‌ها دامن زده است؛ سهم مشهد ماهانه ١٧٠ مورد؛ ماشین سوزی در مشهد!, بیش از ٨٠٠ آتش‌سوزی وسایل‌نقلیه در پنج ماه به نگرانی‌ها دامن زده است؛ سهم مشهد ماهانه ١٧٠ مورد؛ ماشین سوزی در مشهد!,
,
,
, پلمب ٣۵٩‌واحد صنفی متخلف در مشهد, پلمب ٣۵٩‌واحد صنفی متخلف در مشهد,
,
,
,
, آتش، انبار لوازم یدکی خودرو را سوزاند, آتش، انبار لوازم یدکی خودرو را سوزاند,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه