همزمان با سومین روز هفته دولت/

دو پروژه گردشگری و کشاورزی با حضور استاندار گیلان در ماسال افتتاح شد

دو پروژه گردشگری و کشاورزی با حضور استاندار گیلان در ماسال افتتاح شد
دو پروژه گردشگری و کشاورزی ظهر امروز چهارشنبه با حضور استاندار گیلان در شهرستان ماسال به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز، عصر امروز چهارشنبه چهارم شهریور هتل رستوران فردین معصومی با حضور محمدعلی نجفی استاندار گیلان افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,

هتل رستوران فردین معصومی در دهکده ییلاقی اولسبلنگاه ماسال ساخته شده است. احداث این هتل از سال 1390 آغاز شده  و برای ساخت آن 2 میلیارد و 300 میلیون تومان هزینه شده است که 600 میلیون تومان از این مبلغ از محل تسهیلات  دولتی بوده است.

,

هتل گردشگری اقامتی معصومی در مساحت 800 متر مربع و با زیربنای 1170 مترمربع در سه طبقه ساخته شده و برای 10 نفر بصورت مستقیم و 10 نفر بصورت غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است.

,

ماسال نیوز هتل فردین ماسال

, ماسال نیوز هتل فردین ماسال, ماسال نیوز هتل فردین ماسال, ماسال نیوز هتل فردین ماسال,

همچنین ظهر امروز با حضور محمدعلی نجفی شرکت کشت و صنعت بهداد شمال با ظرفیت تولید 600 تن قارچ به بهره برداری رسید که میزان تولید قارچ استان را به میزان یک سوم تولید فعلی افزایش خواهد داد و برای اتمام این پروژه 5 میلیارد تومان هزینه شده که یک میلیارد و 800 میلیون تومان از آن از محل تسهیلات دولتی بوده است.

,

, , , ,

شرکت بهداد شمال در زمینی به مساحت 35 هزار مترمربع و با زیربنای چهار هزار و 860 مترمربع (چهار هزار مترمربع پرورش قارچ و 860 مترمربع پرورش شتر مرغ) احداث شده است با تکمیل آن تا پایان امسال 110 نفر در آن شاغل خواهند شد.

,

, , , ,

, , ,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه