logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین تصریح کرد

اثربخشی، حلقه مفقوده کتابخوانی در ایران

اثربخشی، حلقه مفقوده کتابخوانی در ایران
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین گفت: در معقوله کتاب و کتابخوانی آنچه که مورد غفلت قرار گرفته است، اثربخشی به جای فعالیت گرایی است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهدی احمدی  در مصاحبه با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین    درباره اثربخشی در حوزه کتاب و کتابخوانی، ابراز کرد: در این زمینه اثربخشی باید جایگزین فعالیت گرایی شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین ,

وی افزد: برخی رفتارهای فرهنگی از جمله کتابخوانی را باید به صورت اثربخش در سطح جامعه ایجاد کرد، مثلا زمانی که از کتاب و کتابخوانی در مهدکودک‌ها و کانون‍‌های پرورشی غافل می‌شویم، نباید انتظار سرانه مطالعه بالا در مقطع دانشگاه را داشته باشیم. 
احمدی نبود ساختار صحیح در مباحث فرهنگی را از جمله مشکلات دانست و گفت: تربیت فرهنگی در دو محیط خانواده و نظام آموزشی شکل می‌گیرد که در این برهه زمانی موضوع تحصیل و مطالعه توسط خانواده بسیار جدی گرفته می‌شود اما نظام آموزشی کشور، در این موضوع بسیار ضعیف عمل کرده است زیرا ساختار اثربخشی برای مطالعه وجود ندارد. 
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: اگر یک خبرنگار به بررسی اثربخشی نظام آموزشی بپردازد، مشکلات زیادی را در آن کشف می‌کند زیرا عدم اثر پذیری در فعالیت‌های آموزشی بسیار فراوان است. 
وی با اشاره به نمایشگاه کتاب قزوین که در اسفند 93 برگزار شد، ابراز کرد: اثربخشی به جای فعالیت‌گرایی اولین موضوعی بود که برای برگزاری نمایشگاه کتاب در نظر گرفتیم، همچنین نیازسنجی در حوزه مطالعه استان و جایگزینی فردگرایی به جای مخاطب گرایی از مولفه‌های مهم نمایشگاه کتاب قزوین در سال گذشته بود. 
احمدی خاطر نشان کرد: نیازسنجی برای تک تک افراد به جای مخاطب گرایی جمعی موجب بالا رفتن فرهنگ کتاب و کتابخوانی می‌شود. 
وی تاکید کرد: کتابخوانی در کشور نیازمند داشتن نگاه اعتقادی و ارزشی از طرف مسئولین و همچنین نیازمند یک اهتمام عمومی است. 
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: اگر اهتمام عمومی همراه با اعتقاد مدیران به موضوع کتاب و کتابخوانی_به شکل اثربخش_ باشد، پس مدتی این امر به یک عادت پسندیده تبدیل می‌شود. 
احمدی عنوان کرد: اثربخشی یک معقوله فرهنگی است که از عهده نهادی مانند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به تنهایی خارج است و نیازمند یک اهتمام عمومی است. 
وی در پایان گفت: تا زمانی که تغییراتی در نظام آموزشی کشور ایجاد نشود، نمی‌توان دانش آموزان و دانشجویان را به سوی مطالعه آزاد سوق داد.
انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه