logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

استاندار خراسان رضوی اعلام کرد؛

برای تامین 1000 تخت اعلام آمادگی کردیم و منتظر موافقت وزیر بهداشت هستیم

برای تامین 1000 تخت اعلام آمادگی کردیم و منتظر موافقت وزیر بهداشت هستیم
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: ما می توانیم بدون حذف بیمارستان قائم (عج) با یک مقدار تغییر کاربری، هزینه مورد نیاز 1000 تخت و هزینه بازسازی این بیمارستان را جذب کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی در خصوص اقدامات لازم برای تامین و تجهیز حوزه سلامت پایتخت فرهنگی جهان اسلام در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار نبض شهر، اظهار داشت: برای بحث پایتخت فرهنگی کشورهای اسلام، پروزه هایی در سه سطح دیده شده است و در کارگروه های مربوط به مشهدگذاری مباحث اولیه صورت گرفته است؛ به طور مثال کارگروه فرهنگی در حوزه اقای جنتی پیگیری می شود و بحث های زیربنایی به دکتر اخوندی واگذار شده است و قرار است هفته آینده اولین جلسه را در حضور وزیر راه و شهرسازی داشته باشیم که پروژه های مربوط به مسائل زیربنایی را دنبال کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر, .,

وی با توجه به اینکه تجهیز بیمارستان ها، جدای از امکانات پایتخت فرهنگی جهان اسلام در حال پیگیری است، تصریح کرد: در مشهد حدود 3000 تخت کم داریم؛ تا کنون طرح های مختلفی برای تامین این نیاز حوزه سلامت مطرح بوده است؛ در جلسه ای که در کمیسیون ماده 5 تشکیل شد؛ دیدیم بدون اینکه بیمارستان قائم (عج) را حذف کنیم می توانیم با تغییر کاربری در حاشیه این بیمارستان وجه مورد نیاز 1000 تخت بر اساس نرمی که وزارت بهداشت برای هر تخت قیمت گذاری کرده است، را تامین کنیم؛ بعلاوه اینکه هزینه ای هم برای بازسازی بیمارستان قائم (عج) هم جذب می شود.

, .,

رشیدیان ادامه داد: ما برآورد اولیه برای این تغییر کاربری انجام دادیم و اعلام آمادگی کردیم و وجه مورد نیاز آن در کمیسیون ماده 5 حساب شده است و امیدواریم با موافقت وزارت بهداشت و درمان این تغییر کاربری آغاز شود.

, .,

استاندار خراسان رضوی در خصوص بازسازی بافت فرسوده بیمارستان امام رضا(ع) بیان داشت: 80 میلیارد هزینه برای آن نیاز است که با پیگیری که از دولت داشتیم؛ دکتر بهرامی اعلام کردند اگر استان 10 میلیارد آن را تامین کند، 70 میلیارد مابقی آن را دولت می پردازد؛ ما هم بلافاصله به طور رسمی اعلام کردیم که 10 میلیارد آن آماده است و منتظریم مابقی آن دانشگاه علوم پزشکی تامین کند.

, .,

انتهای پیام/ج

, /ج]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه