اخبار داغ

ویتامین‌های ضروری ماه رمضان را بشناسید

ویتامین‌های ضروری ماه رمضان را بشناسید
در ماه رمضان بایستی از مواد غذایی به ویژه کرفس، بادمجان و هویج که بسیار مفیدند و سرشار از ویتامین AوBوC بوده استفاده کنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سید ضیا‌ءالدین مظهری متخصص تغذیه گفت: حدود نیم تا سه ربع از خوردن افطاری که ولع شدید و اولیه روزه‌گیران تعدیل و تسکین پیدا کرده، دستگاه گوارش آمادگی کامل برای جذب و هضم مواد غذایی پیدا می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سید ضیا‌ءالدین مظهری متخصص تغذیه گفت: حدود نیم تا سه ربع از خوردن افطاری که ولع شدید و اولیه روزه‌گیران تعدیل و تسکین پیدا کرده، دستگاه گوارش آمادگی کامل برای جذب و هضم مواد غذایی پیدا می‌کند.,

وی افزود: پرخوری و پرنوشی و انباشتن مواد غذایی و مایعات در معده بسیار بیماری‌زا است که اعتدال در میزان مصرف غذا در ایام ماه رمضان بایستی رعایت شود.
وی عنوان کرد: از مواد غذایی که حاوی 60 تا 90 گرم از گوشت‌های قرمز و سفید بدون چربی و یا جایگزین آنها بخارپز یا آب‌پزشده بسیار توصیه می‌شود.
وی افزود: مواد غذایی مانند کدو، کرفس، هویج، بادمجان پخته و گاهی خام درایام ماه رمضان بسیار مفیدند که سرشار از ویتامین‌های AوBوC بوده و جایگزین مناسبی برای ویتامین‌های از دست رفته می باشد.
وی در ادامه گفت: رعایت متناسب تنوع و تعادل مواد تغذیه‌ای در تمام وعده‌ها در طول ماه رمضان  اکیدا توصیه می‌شود.

, وی افزود: پرخوری و پرنوشی و انباشتن مواد غذایی و مایعات در معده بسیار بیماری‌زا است که اعتدال در میزان مصرف غذا در ایام ماه رمضان بایستی رعایت شود.,
, وی عنوان کرد: از مواد غذایی که حاوی 60 تا 90 گرم از گوشت‌های قرمز و سفید بدون چربی و یا جایگزین آنها بخارپز یا آب‌پزشده بسیار توصیه می‌شود.,
, وی افزود: مواد غذایی مانند کدو، کرفس، هویج، بادمجان پخته و گاهی خام درایام ماه رمضان بسیار مفیدند که سرشار از ویتامین‌های AوBوC بوده و جایگزین مناسبی برای ویتامین‌های از دست رفته می باشد.,
, وی در ادامه گفت: رعایت متناسب تنوع و تعادل مواد تغذیه‌ای در تمام وعده‌ها در طول ماه رمضان  اکیدا توصیه می‌شود.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه