logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس بیمارستان توان بخشی مطرح کرد؛

حمایت های دولت می تواند بار مالی را در توانبخشی کم کند

حمایت های دولت می تواند بار مالی را در توانبخشی کم کند
رئیس بیمارستان توان بخشی با بیان اینکه حمایت های دولتی می تواند بار مالی را در توا ن بخشی کم کند گفت: بازگشت معلول با حداکثر توانایی خود به بسترجامعه در مرحله درمان مورد مغفول واقع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانادکتر فریدون لایقی رئیس بیمارستان توان بخشی رفیده در گفت و گو با خبرنگار سپیدپوش پیشگیری را بهترین عامل درمان در جلوگیری از ادامه معلولیت بیمار دانست و گفت: وقتی که می شود با پیشگیری از بیماری فشار خون واز عوارض تشدید بیماری،جلوگیری کرد چرا باید بیمار راه حل ساده پیشگیری را  انتخاب نکند؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دکتر فریدون لایقی رئیس بیمارستان توان بخشی رفیده در گفت و گو با , خبرنگار سپیدپوش , پیشگیری را بهترین عامل درمان در جلوگیری از ادامه معلولیت بیمار دانست و گفت: وقتی که می شود با پیشگیری از بیماری فشار خون واز عوارض تشدید , بیماری،جلوگیری کرد چرا باید بیمار راه حل ساده پیشگیری را  انتخاب نکند؟,

وی با بیان اینکه مرحله بعدی اقدام در نظام پزشکی،درمان آن بیمار است اظهار داشت: اگر فشار خون بیمار به هر صورت کنترل نشود ممکن است بیمار منجر به سکته مغزی شود که در مرحله درمان، پزشکان سعی می کنند اگر لخته ای در بیمار ایجاد شده است سریع آن را بر طرف کنند.

,

رئیس بیمارستان توان بخشی رفیده با اشاره به اینکه درمرحله توانبخشی، کشور ما بسیارمورد مغفول واقع شده است گفت: در مرحله ای که بیمارمنجر به معلولیت و عدم حرکت بعد از سیر مراحل بیماری خواهد شد احتیاج است به هر صورت با درمان های مختلف اورا به جامعه برگرداند تا بیمار بتواند به  زندگی خود ادامه دهد ولی متاسفانه در جامعه پزشکی به این امر نوجه چندانی نمی شود.

,

وی افزود:  برای ادامه زندگی بیمار معلول احتیاج است که  یک تیم متخصصین  اهم از روانشناس، روانپزشک،متخصص مغز اعصاب،فیزیوتراپ، گفتار درمانی، حتی پرستار توان بخشی و مدد کار اجتماعی بیمار معلول را  زیر نظر داشته باشند، تا متخصصین پزشکی بر اساس تجربیات علمی و بالینی که دارند بتوانند بیماررا با حداکثر توانایی که دارد  به زندگی امیدوار کنند.

,

دکتر لایقی با بیان اینکه زمانی که ادامه درمان در مرحله معلولیت جسمی در  منزل توصیه می شود یاد آور شد:  ولی متاسفانه نکته دراین است که بیمار های معلول ناشی از عوارض بیماری همچون سکته مغزی  بر اساس عدم حرکت بیمار در منزل مبتلا به زخم بستر دچار عفونت ریوی، ادراری و غیره ..می شود که در این مورد مجددا بیمار با مشکلات جدیدی روبرو می شود که مجددا باید به بیمارستان ارجاع داده شود.

,

وی با اشاره بر این این که با وجود آمدن چنین مشکلاتی موجب می شود بازهم هزینه های اضافی دیگری بردوش  بیمار قرار بگیرد گفت: اگرتوابخشی مانند کشورهای دیگر به درستی وبا حمایت های دولتی مانند سازمان های بیمه گر همکاری شود، می تواند بار مالی کمتری را برای بیماران را به همراه داشته باشد.

,

 رئیس بیمارستان توان بخشی رفیده تصریح کرد:  ادامه بخش درمان در بیماران معلول و باز گشت مجدد آنان به زندگی چون حالت اورژانسی و فوریتی ندارد چنان توجه ای بر بهبود این معلولین بعد از بیمار ی آنان نمی شود و متاسفانه مورد مغفول،در نظام  پزشکی قرار گرفته است.

, رئیس بیمارستان توان بخشی رفیده , تصریح کرد:  ادامه بخش درمان در بیماران معلول و باز گشت مجدد آنان به زندگی چون حالت اورژانسی و فوریتی ندارد چنان توجه ای بر بهبود این معلولین بعد از بیمار ی آنان نمی شود و متاسفانه مورد مغفول،در نظام  پزشکی قرار گرفته است.,

وی با عنوان کردن فعالیت های بیمارستان توانبخشی  رفیده عنوان کرد: توانبخشی رفیده در واقع تنها بیمارستان توانبخشی است که قرار است در سطح کشور مورد الگوقرار بگیرد وطبق برنامه های جدید بتوانیم بیمارستان های مشابهی را در سطح کشور پیاده و اجرا بکنیم و خدمات با کیفیتی  را به معلول ها ی ناشی از حوادث، بیماری های مختلف، مبتلامی شوند داشته باشیم.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه