دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره):

نحوه برخورد با دانشجویان معترض در جلوی سفارتخانه انگلیس زننده بود/ بازگشایی مجدد این سفارتخانه به هیچ وجه سبب شادی ملت ایران نیست

نحوه برخورد با دانشجویان معترض در جلوی سفارتخانه انگلیس زننده بود/ بازگشایی مجدد این سفارتخانه به هیچ وجه سبب شادی ملت ایران نیست
یعقوبی ضمن محکوم کردن نوع برخورد نیروی انتظامی افزود: نیروهای امنیی و نظامی حق برخورد زننده با دانشجویان معترض را نداشتند اما متاسفانه در یکشنبه سیاه یکم شهریور شاهد برخوردهای نامناسب با معترضان که غالب آنها دانشجو بودند شدیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا یعقوبی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دانشجویان قزوین «کیوسنا»، با اشاره به موقعیت استراتژیک ایران در غرب آسیا و تاثیراتی که روی کشورهای همسایه دارد اظهار کرد: تاثیرگذاری ایران در منطقه غیر قابل چشم پوشی است. از این رو کشورهایی مانند انگلیس که از گذشته خیانت هایی متعددی در حق ایران داشته اند و همواره خلل آفرین بوده اند نمی خواهند موقعیت و سفارت خود را در این کشور استراتژیک از دست بدهند.
دبیر ارتباطات خارجی انجمن تحکیم وحدت دانشجویان با اشاره به سابقه رفتاری انگلیس در طول تاریخ اذعان کرد: ایران همواره منافع زیادی چه از لحاظ سیاسی و چه اقتصادی برای آنها در برداشته داشته از این رو طبیعی است اگر بخواهد دوباره سفارت خود را در ایران برپا کند.
وی افزود: جامعه دانشجویان این حق را به دولت می دهند که بخواهد با تمام ملل دنیا ارتباط داشته باشد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با گلایه مندی از عملکرد نیروهای انتظامی و امنیتی در مقابل معترضان خاطرنشان کرد: ضمن باز گشایی این سفارتخانه آنچه برای دانشجویان تجمع کرده در جلوی درب سفارتخانه انگلیس رخ داد و آنچه در کشور بازتاب داده شده تفاوت زیادی وجود دارد؛ طبق اصل ۲۷ قانون اساسی اگر عده ای بدون حمل سلاح در محلی تجمع سکوت برگذار کنند به هیچ مجوزی نیاز ندارد.
یعقوبی ضمن محکوم کردن نوع برخورد نیروی انتظامی افزود: نیروهای امنیی و نظامی حق برخورد زننده با دانشجویان معترض را نداشتند اما متاسفانه در یکشنبه سیاه یکم شهریور شاهد برخوردهای نامناسب با معترضان که غالب آنها دانشجو بودند شدیم.
وی تصریح کرد: مسئولین سفارت انگلستان از میان جوانان و دانشجویان معترض به عملکرد دولتمردان انگلیس گذشتند و وارد سفارتخانه شده اند.
دبیر ارتباطات خارجی انجمن تحکیم وحدت دانشجویان این برخورد نیروی انتظامی را در شان مردم ایران ندانسته و اضافه کرد: نه در شان مردم که در شان نیروی انتظامی نیست که به خاطر چنین مسئله ای رفتار زننده این چنینی را به نمایش بگذارد.
مسئول انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین در پاسخ به این سوال که بهره انگلیس از این بازگشایی مجدد چه خواهد بود بیان کرد: سفارت انگلیس مفهومش برای دانشجویان آگاه همان لانه جاسوسی آمریکاست و هیچ شکی در این مسئله وجود ندارد و در سال ۸۸ این مسئله به وضوح روشن بود چرا که مسائل امنیتی ایران را به خارج از کشور ارجاع دادند.
وی ادامه داد: ضمن بازگشایی مجدد سفارتخانه هیچ خبرگزاری جز بی بی سی اجازه ورود به این سفارت را پیدا نکرد و تمام این مسائل نشان دهنده آن است که با همان اهداف گذشته این سفارتخانه فعالیت خود را آغاز کرده است.
یعقوبی تصریح کرد: با رصد رسانه های آمریکایی، اسرائیلی، فرانسوی و انگلیس می بینیم که آنها از دولت کنونی ایران به عنوان ابزار پیشبرد اهداف خود یاد می کنند و این مسئله از دید دانشجویان دغدغه مند بسیار تلخ است.
وی افزود: همان طور که رهبر انقلاب فرموده اند ما پشتیبان دولت هستیم ولی زمانی که دولت چنین رفتاری را در قبال قشر دانشجو در پی می گیرد باعث تشویش اذهان عمومی می شود.
این دانشجوی فعال قزوینی با اشاره به نظرات یک رسانه انگلیسی مبنی بر جایز بودن عذرخواهی دولت انگلیس از مردم ایران برای بستن سفارتش گفت: از لحاظ دیپلماتیک این عمل یک توهین بود و برای ورود دوباره به ایران، دولت انگلیس موظف است که از ملت ایران معذرت بخواهد کما اینکه این بازگشایی به هیچ وجه سبب شادی ملت ایران نیست و نمی تواند سبب خوشحالی مردم این مرز و بوم باشد.
دبیر روابط خارجی انجمن تحکیم وحدت اسلامی دانشجویان در پایان با اشاره به بیانات اخیر دکتر ظریف، وزیر امور خارجه ایران مبنی بر آغاز فصل جدیدی از روابط ایران و انگلیس پس از این بازگشایی خاطرنشان کرد: ما امیدواریم که اهداف انگلیس همچون گذشته استکباری نباشد و دولت مردان انگلیس باید از این نکته آگاه باشند که اگر بخواهد با منافعش به ایران و ملت ما ضربه بزند ملت ایران و به ویژه دانشجویان که امروز آگاه تر از هر زمانی هستند سکوت نخواهند کرد و پاسخ محکمی به این عمل خواهند داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی دانشجویان قزوین «کیوسنا»,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه