امام جمعه کردکوی:
شهیدان رجائی و باهنر الگو و سرمشق دولتمردان و خدمتگزاران به مردم هستند
امام جمعه کردکوی گفت: شهرستان کردکوی برای رسیدن به رشد و توسعه نیازمند تامین زیرساخت های لازم در بخش های مختلف است و لازمه آن حمایت از افرادی است که می توانند در تحقق این مهم مسئولان شهرستان را یاری کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رادکانا،حجت الاسلام موسی شاعری امام جمعه کردکوی، در مراسم متمرکز افتتاح پروژه های عمرانی، اقتصادی، کلنگ زنی و اشتغالزا که در تالار کانون کوثر آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد، طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار داشت: شهیدان رجائی و باهنر الگو و سرمشق همه دولتمردان و خدمتگزاران به مردم بوده و تواضع و فروتنی، خدمت صادقانه به مردم و وفاداری به ارزشهای نظام دلایلی بود که آنها را در تاریخ انقلاب جاودانه نمود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا،,وی خدمت و محبت به مردم را سیره والای بزرگان دین اسلام دانسته و تأکید کرد: باید تلاش نمائیم در سایه ولایت و پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری خدمتی شایسته به مردم ارائه نمائیم.
,شاعری در ادامه خطاب به مسئولان خاطرنشان کرد: شهرستان کردکوی برای رسیدن به رشد و توسعه نیازمند تامین زیرساخت های لازم در بخش های مختلف است و لازمه آن حمایت از افرادی است که می توانند در تحقق این مهم مسئولان شهرستان را یاری کنند.
,امام جمعه کردکوی همچنین داشتن چشم انداز و حرکت در مسیر صحیح را بهترین روش جهت ارائه خدمات سازنده به شهروندان دانست و گفت: ملت ایران همواره با حضور در صحنه به ویژه شرکت در راهپیمایی ها، شایستگی خود را نشان داده اند و امروز لازمه حمایت از آنان، فراهم سازی مطالباتشان است.
,حجت الاسلام شاعری در خاتمه تصریح کرد: هفته دولت فرصت گرانبهایی برای تقویت همدلی بین دولت و ملت است؛ فرصتی است تا مردم قدرشناس ایران اسلامی با دستاوردها و تلاش های خادمان خود در مجموعه دستگاه های دولتی آشنا شده و به این باور برسند که مردان دولت هیچ مقصودی جز کسب رضای الهی و ایجاد جامعه ای سراسر شور و امید ندارند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه