۱۳۰ پروژه در طول هفته دولت در شهرستان ایرانشهر به بهره برداری رسید

۱۳۰ پروژه در طول هفته دولت در شهرستان ایرانشهر به بهره برداری رسید
با حضور مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی 130 طرح و پروژه در طول هفته دولت در شهرستان ایرانشهر به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پهره؛ در طول هفته دولت با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال ۱۳۰ طرح و پروژه عمرانی، کشاورزی، بهداشتی، صنعتی و آموزشی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیران کل استانی ، ائمه جمعه و جماعات، روسا و مدیران، مسئولین در شهرستان ایرانشهر افتتاح و کلنگ زنی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پهره؛, پهره؛,  در طول هفته دولت با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال ۱۳۰ طرح و پروژه عمرانی، کشاورزی، بهداشتی، صنعتی و آموزشی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیران کل استانی ، ائمه جمعه و جماعات، روسا و مدیران، مسئولین در شهرستان ایرانشهر افتتاح و کلنگ زنی شد.,

همچنین در آخرین روز از هفته دولت با حضور مدیران کل مربوطه، فرماندار و سایر مسئولین شهرستان بیش از ۲۵ طرح افتتاح و به بهره برداری رسید.

,

مدیر کل آب و فاضلاب شهری استان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما از افتتاح ۹ پروژه در آخرین روز از هفته دولت نام برد.

,

محسن میرادی افزود: پروژه اصلاح شبکه آب شرب روستای چاه جمال یکی از پروژه های افتتاح شده امروز است که با احداث ۱۵ باب حوضچه شیرآلات و نوسازی ۳۰۰ فقره انشعاب بالغ بر ۱۸ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

,

مدیر کل آب و فاضلاب شهری تصریح کرد: با افتتاح این طرح علاوه بر ایجاد اشتغال برای ۲ هزار نفر؛ آب شرب بیش از یک هزار و ۸۰۰ خانوار نیز تأمین شده است.

,

کلنگ زنی بلوار مکران، آّبرسانی مجتمع شرق و غرب بخش بمپور و افتتاح مرکز فوریتهای پزشکی EOC از مهمترین طرح های افتتاح شده در هفته دولت در شهرستان ایرانشهر می باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه