مشکل مالکان 72 هکتار اراضی بشرویه حل شد/این اراضی در پلاک ملی قرار نمی گیرد
یکی از عمده مشکلات مردم بشرویه که از وجود آن بیش از 2 سال می گذرد، بلاتکلیفی مالکان 72 هکتار اراضی در بشرویه است که علی رغم داشتن سند مالکیت جزءاراضی ملی اعلام شده بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیام بشرویه ، یکی از عمده مشکلات مردم بشرویه که از وجود آن بیش از 2 سال می گذرد، بلاتکلیفی مالکان 72 هکتار اراضی در بشرویه است که علی رغم داشتن سند مالکیت جزءاراضی ملی اعلام شده بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پیام بشرویه ، یکی از عمده مشکلات مردم بشرویه که از وجود آن بیش از 2 سال می گذرد، بلاتکلیفی مالکان 72 هکتار اراضی در بشرویه است که علی رغم داشتن سند مالکیت جزءاراضی ملی اعلام شده بود., پیام بشرویه , پیام بشرویه ,,
پایگاه خبری تحلیلی پیام بشرویه، بر اساس مطالبات و بیان مشکلاتی مردمی گزارشی را با عنوان پیام بشرویه پیگیری می کند:مالکان 72 هکتار اراضی بشرویه در بلاتکلیفی؛مالکان:زمین از ماست/منابع طبیعی:اراضی،ملی است! در دستور کار قرار داده که بر اساس این گزارش، پاسخ صریح دو اداره راه و شهرسازی و منابع طبیعی و آبخیزداری را در تعیین تکلیف 72 هکتار اراضی بشرویه خواستار شد.
, مالکان 72 هکتار اراضی بشرویه در بلاتکلیفی؛مالکان:زمین از ماست/منابع طبیعی:اراضی،ملی است!, مالکان 72 هکتار اراضی بشرویه در بلاتکلیفی؛مالکان:زمین از ماست/منابع طبیعی:اراضی،ملی است, !,,
در ادامه ، بخش دوم پیگیری ها با عنوان پیگیری دوم: خبر پیام بشرویه میزبان مناظره دو مسئول/پاسخگوی مشکلات مالکان 72 هکتار اراضی بشرویه کیست؟/راه و شهرسازی جوابیه داد+تصویر بر خروجی سایت قرار گرفت که راه و شهرسازی اعلام نمود در صورت اعلام رسمی اداره منابع طبیعی در خصوص فاقد اجرا بودن 72 هکتار اراضی بشرویه حکم آن اجرا می گردد.
, بشرویه میزبان مناظره دو مسئول/پاسخگوی مشکلات مالکان 72 هکتار اراضی بشرویه کیست؟/راه و شهرسازی جوابیه داد+تصویر, بشرویه میزبان مناظره دو مسئول/پاسخگوی مشکلات مالکان 72 هکتار اراضی بشرویه کیست؟/راه و شهرسازی جوابیه داد+تصویر,,
خبرنگار پیام بشرویه با مراجعات مکرر، پاسخ قطعی از مسئول منابع طبیعی و آبخیزداری بشرویه را خوستار شد که وی با اعلام اینکه در حال بررسی و پیگیری این مشکل هست، جواب کامل را به بعد موکول کرد.
, خبرنگار پیام بشرویه ,,
روز گذشته با اعلام نتیجه نهایی کاربری 72 هکتار اراضی بشرویه، خبر خوشی از سوی منابع طبیعی و آبخیزداری بشرویه برای مالکان وصول گردید.
,

, "محمد رضا رفعیی" در گفتگو با خبرنگار پیام بشرویه پیگیری رفع مشکل 72 هکتار اراضی را از مهمترین اقدامات اولیه خود برشمرد و گفت: از ابتدا نیز پیگیر رفع این مشکل بوده ایم تا تکلیف اراضی مشخص گردد و مجموعه کارکنان منابع طبیعی و آبخیزداری بشرویه نیز تلاش های زیادی را در این زمینه انجام دادند.
,مسئول اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بشرویه افزود: در سال 91 ، 72 هکتار اراضی بشرویه به انضمام 3 قطعه دیگر اراضی طی صورتجلسه تاریخ 9/2/91 به اداره راه و شهرسازی با کاربری فاقد اجرا تحویل شده است.
,,
وی،با اشاره به درخواست استعلام مجدد راه و شهرسازی بعد از یک سال در خصوص این اراضی بیان داشت: با توجه به اینکه اراضی فاقد اجرا اعلام شده بود، استعلام تک مالکی انجام گردید که منابع طبیعی در پاسخ استعلام عنوان کرده بود که با توجه به اینکه داخل محدوده شهر است این اراضی همچون گذشته فاقد اجرا اعلام می گردد.
,,
رفیعی افزود: با این حال این تصور پیش آمده که 72 هکتار اراضی، جزء اراضی ملی است! ولیکن برای بررسی بیشتر و دقیق تر، پیگیری مجدانه ای برای رفع این مشکل در دستور کار قرار گرفت.
,

, مسئول اداره منابع طبیعی، برگزاری جلسات مختلف با کارشناسان این اداره، اداره راه و شهرسازی و بیش از 6 نشست با مسئولان استانی و معاون حفاظت منابع طبیعی استان برای رفع این مشکل و تعیین تکلیف 72 هکتار اراضی به صورت قاطع را از جمله اقداماتی برشمرد که در این مدت انجام گرفته است.
,

, وی خاطر نشان کرد:بدین منظور نیز استعلاماتی در تاریخ ششم مرداد ماه سال جاری از اداره ثبت انجام گرفت و همچنین در مورخ دوازدهم مرداد ماه سال جاری مجددا پرونده توسط نماینده اداره ثبت و کارشناس واحد ممیزی اراضی این اداره بررسی و بازدیدهای میدانی انجام شد.
,,
رفیعی، با اشاره به پاسخ قطعی اداره ثبت بر فاقد اجرا بودن اراضی افزود: نهایت نماینده اداره ثبت اسناد و املاک، نظر نهایی خود را در تاریخ سیزدهم مرداد ماه سال جاری اعلام کرده و 72 هکتار اراضی مورد نظر در محدوده پلاک 2 اصلی و پلاک های 29-40 ، 29-45 ، 29- 32 فرعی بشرویه قرار می گیرند و جز اراضی ملی محسوب نمی شوند.
,,
مسئول اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بشرویه با اعلام اینکه به زودی نامه رسمی آن با عنوان فاقد اجرا بودن 72 هکتار اراضی به اداره راه و شهرسازی ارسال خواهد شد، افزود: با توجه به اینکه نامه رسمی اداره ثبت و همچنین استان در تاریخ سیزدهم مرداد ماه سال جاری وصول شده، سریعا این نامه برای اقدامات لازم به راه و شهرسازی ارسال خواهد شد.
,,
وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید همت همه مسئولان بر رفع مشکلات و احقاق حقوق واقعی باشد افزود:تمام مردم و مسئولان دلسوز نظام، همت خود را برای پیشرفت و آبادانی کشور به کار می گیرند و کارکنان مجموعه اداره منابع طبیعی نیز پیگیری های مجدانه خود را در راه احقاق حقوق بیت المال و همچنین دولت بکار بسته اند که جای تقدیر دارد.
,,
رفیعی همچنین خواستار مشارکت بیش از پیش مردم با طرح های منابع طبیعی شد و گفت: امید است این خبر خوش حلاوت و شیرینی را به مردم هدیه دهد و انتظار داریم همچون گذشته دست در دست همدیگر در طرح های این اداره یاری گر ما باشند.
,,
پایگاه خبری تحلیلی پیام بشرویه، پیگیری نهایی خود را تا اعلام وصول نامه به اداره راه و شهرسازی با عنوان فاقد اجرا بودن 72 هکتار اراضی بشرویه و درج ان در سایت ادامه خواهد داد.
, پایگاه خبری تحلیلی پیام بشرویه، پیگیری نهایی خود را تا اعلام وصول نامه به اداره راه و شهرسازی با عنوان فاقد اجرا بودن 72 هکتار اراضی بشرویه و درج ان در سایت ادامه خواهد داد., پایگاه خبری تحلیلی پیام بشرویه، پیگیری نهایی خود را تا اعلام وصول نامه به اداره راه و شهرسازی با عنوان فاقد اجرا بودن 72 هکتار اراضی بشرویه و درج ان در سایت ادامه خواهد داد.,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه