در دیدار مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی با معاون وزیر امور خارجه تأکید شد؛

استفاده از ظرفیتهای منطقه آزاد انزلی برای توسعه همکاری با کشورهای حاشیه دریای خزر

استفاده از ظرفیتهای منطقه آزاد انزلی برای توسعه همکاری با کشورهای حاشیه دریای خزر
مهندس رضا مسرور رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با دکتر ابراهیم رحیم پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر امور خارجه، در محل این وزارتخانه دیدار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری افق انزلی ، مهندس رضا مسرور رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی  با دکتر ابراهیم رحیم پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر امور خارجه، در محل این وزارتخانه دیدار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پایگاه خبری افق انزلی,

در این نشست که مجتبی دمیرچی سفیر ایران در قزاقستان نیز حضور داشت، طرفین حول محور بهره گیری از توانمندیها و فرصتهای یکدیگر به منظور توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای حاشیه دریای خزر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

,

فعال سازی کریدور شمال جنوب به عنوان ارزان ترین و سریع ترین مسیر تجاری جنوب آسیا با شمال و شرق اروپا، امکانات و ظرفیتهای مجتمع بندری کاسپین "بزرگترین بندر ایران در دریای خزر" که از سوی این سازمان در حال احداث می باشد، چگونگی معرفی مزایا و معافیتهای سرمایه گذاری در این منطقه از سوی وزارت امور خارجه و سفرای ایران و برنامه ریزی بازدید سفرای خارجی از منطقه آزاد انزلی بهمراه راهکارهای عملیاتی نمودن پیشنهاد مهندس رضا مسرور مبنی تشکیل شورای همکاری مناطق آزاد حاشیه دریای خزر به عنوان پایلوتی برای ایجاد شورای همکاری کشورهای منطقه، از مهمترین مباحث مطروحه در این جلسه را تشکیل می داد.

,

در پایان دو طرف بر لزوم توسعه روابط دو نهاد در دوران پسا تحریم با تأکید بر پتانسیل های دو طرف تأکید کردند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه