logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

راه این روستا آسفالت شده است؟+تصاویر

راه این روستا آسفالت شده است؟+تصاویر
مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل از آسفالت تمام راه های روستایی شهرستان سرعین خبر داد در حالی که حقیقت ماجرا چیز دیگری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه لر، علی حیدری روز یکشنبه در حاشیه آیین افتتاح پروژه های شهرستان سرعین  و در نشست مردمی استاندار اردبیل با مردم سرعین افزود: در سالجاری 205 کیلومتر از راه های روستایی استان اردبیل آسفالت شده که 15 کیلومتر از این میزان مربوط به راه های روستایی سرعین است.
وی بیان کرد: راه تمامی روستاهای بالای 50 خانوار و بالای 20 خانوار این شهرستان آسفالت و 12 میلیارد ریال برای آسفالت این راه ها هزینه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر,
,

اظهارات مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل  با عنوان "تمام راه های روستایی شهرستان سرعین آسفالت شد" تیتر بسیاری از خبرگزاری ها و سایت های خبری شد در حالی که راه مواصلاتی بزرگترین روستای شهرستان سرعین از نظر جمعیت و خانوار بدتر از راههای خاکی و بیش از 8 سال فرسوده شده  است .

, اظهارات مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل  با عنوان, "تمام راه های روستایی شهرستان سرعین آسفالت شد", تیتر بسیاری از خبرگزاری ها و سایت های خبری شد در حالی که راه مواصلاتی بزرگترین روستای شهرستان سرعین از نظر جمعیت و خانوار بدتر از راههای خاکی و بیش از 8 سال فرسوده شده  است .,

راه این روستای تاریخی که به قدمت ساسانیان، با بکر ترین طبیعت که معطر به وجود یک امامزاده(امام زاده عبدالله اکبر(ع)) بوده و قبور 6 تن از شهیدان در این روستا واقع است به جاده ای با انبوهی از حفره ها تبدیل شده است .

, راه این روستای تاریخی که به قدمت ساسانیان، با بکر ترین طبیعت که معطر به وجود یک امامزاده(امام زاده عبدالله اکبر(ع)) بوده و قبور 6 تن از شهیدان در این روستا واقع است به جاده ای با انبوهی از حفره ها تبدیل شده است ., امام زاده عبدالله اکبر(ع),

رییس شورای روستای آتشگاه  در این باره می گوید :بعد از سال 76هیچ اقدامی برای ترمیم و بازسازی این جاده انجام نشده است و مسئولین وعده های سرخرمن  به مردم این روستا می دهند در حالی که جاده اصلی این روستا بیش 8سال است دچار فرسودگی شده و حفره روباهی مبدل گشته است و خودرو ها و اهالی در بدترین شرایط از این راه تردد می کنند.

,

علی اسمعیلی  می افزاید: مسئولین در وحله اول گاز رسانی را بهانه برای آسفالت نکردن عنوان نمودند اما بعد از گاز رسانی که سه سال از آن مدت می گذرد اقدام خاصی صورت نگرفته و فقط به احداث پل بسنده کرده اند.

,

وی تصریح کرد:با توجه به اینکه مسافران  از سراسر ایران وحتی کشور آذربایجان برای استفاده از طبیعت و زیارت امامزاده می آیند  وهیات حسینی در ماه محرم دسته های عزاداری در امامزاده این روستا برپا می کنند اهالی آتشگاه  شرمنده این میهمانان نیز شده اند.

,

اسمعیلی گفت:کوچه و جاده های داخل روستا نیز در زمستان وضعیت اسفناکی پیدا می کند بطوری که تمامی اهالی در این مواقع سرتا پا گل آلود می شوند.

,

رییس شورای روستای آتشگاه اظهار داشت:احداث این جاده باتوجه به وصیت شهید محی الدین احمدی آتشگاه  مبنی بر این که تمام هزینه های احداث از محل سهم الارث وی تامین شود سالیان پیش انجام شد وبعد ها توسط یک خیر آسفالت ریزی شد و در سال76  بعد زلزله نیز  دوباره آسفال ریزی شد واز آن مدت تاکنون اقدامی برای بازسازی این جاده صورت نگرفته است.

, رییس شورای روستای آتشگاه اظهار داشت:احداث این جاده باتوجه به وصیت شهید محی الدین احمدی آتشگاه  مبنی بر این که تمام هزینه های احداث از محل سهم الارث وی تامین شود سالیان پیش انجام شد وبعد ها توسط یک خیر آسفالت ریزی شد و در سال76  بعد زلزله نیز  دوباره آسفال ریزی شد واز آن مدت تاکنون اقدامی برای بازسازی این جاده صورت نگرفته است.,

البته تنها راه این روستا خاکی نبوده و مسیر ارتباطی روستای کردده به روستای  سئین نیز خاکی  جاده دیگر روستا هم نیز به ترمیم دارد.

, البته تنها راه این روستا خاکی نبوده و مسیر ارتباطی روستای کردده به روستای  سئین نیز خاکی  جاده دیگر روستا هم نیز به ترمیم دارد.,

تصاویر زیر مربوط به راه اصلی بزرگترین روستای شهرستان سرعین در فاصله 8کیلومتری شهر چشمه های جوشان و این جاده از  ارجستان تا ورودی آتشگاه فقط 2کیلومتر  است.

, تصاویر زیر مربوط به راه اصلی بزرگترین روستای شهرستان سرعین در فاصله 8کیلومتری شهر چشمه های جوشان و این جاده از  ارجستان تا ورودی آتشگاه فقط 2کیلومتر  است.,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

تصاویر بالا امروز توسط خبرنگار چشمه لر گرفته شده است و دو تصویر زیر مربوط به یک روز بارانی جاده ارجستان به آتشگاه است

, چشمه لر,

, ,

, ,

, ,

تصویر بالا راه کردده به سئین هنوز خاکی است

, تصویر بالا راه کردده به سئین هنوز خاکی است,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه