رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان؛
3146 واحد مختلف صنفی استان گلستان مورد بازرسی قرار گرفتند
رئیس سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان گلستان گفت : در 5 ماهه سالجاری با بکارگیری حداکثر توان و ظرفیت سازمان در حوزه های مرتبط تعداد 3146 مورد بازرسی از واحدهای مختلف صنفی در سطح استان بعمل آمده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ حسینقلی قوانلو در جمع مدیران اصناف استان گلستان گفت: از این تعداد بازرسی که به منظور نظارت و کنترل قیمت ها انجام شده تعداد 16 پرونده به ارزش ریالی بیش از 213 میلیون ریال تشکیل و جهت سیر مراحل بعدی به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی گفت: در این مدت تعداد 208 گشت مشترک انجام شده که بیشترین کالاهای کشف شده به لحاظ ارزش ریالی شامل لوازم آرایشی و بهداشتی و لوازم خانگی می باشد.
,قوانلو افزود: طی 5 ماهه اول سالجاری 15 جلسه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر شفاف سازی گردش کالا در سطح عرضه (3 جلسه در مرکز استان و 12 جلسه در شهرستانهای تابعه با موضوعات آرایشی و بهداشتی ، گوشی تلفن همراه ، لوازم خانگی ، تجهیزات پزشکی ، قاچاق میوه و... ) برگزار گردید. همچنین در این مدت 9 کارگاه آموزشی با موضوعات کالاهای دخانی ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، پوشاک، آشنایی با قوانین ،نحوه شناسایی میوه قاچاق و... برگزار شده است .
,رییس سازمان صنعت، معدن و تجار استان گلستان، بر نظارت بر ساماندهی فاقدین پروانه کسب و نظارت بر بازارچه های هفتگی استان بطور مستمرتاکید کرد.
,این مقام استانی در پایان خاطر نشان کرد: مردم استان می توانند تخلفات اقتصادی شامل گران فروشی، کم فروشی، تقلب، درج نکردن قیمت، عرضه خارج از شبکه و فروش اجباری را از طریق تلفن 124 و یا به صورت حضوری به اداره رسیدگی به شکایات مردمی سازمان اطلاع دهند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه