logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کمبود اعتبار 30 میلیون یورویی وزارت خارجه در لایحه بودجه 93

کمبود اعتبار 30 میلیون یورویی وزارت خارجه در لایحه بودجه 93
سخنگوی کمیسیون سیاست خارجی مجلس گفت: وزیر خارجه در نشست این کمیسیون اعلام کرده حدود 30 میلیون یورو برای انجام وظایف ذاتی وزارت خارجه کم در لایحه بودجه 93 کم داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سیدحسین نقوی نماینده مردم ورامین و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران به ارائه گزارشی از نشست عصر امروز این کمیسیون پرداخت و اظهار داشت: بررسی بودجه وزارت کشور با حضور عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور و معاونین وی در دستور کار امروز کمیسیون قرار داشت.

وی افزود: در این جلسه وزیر کشور توضیحاتی پیرامون مأموریت‌ها و فعالیت‌های وزارت کشور ارائه کرد و سپس معاونین وی از پینشهادات وزارتخانه برای لایحه بودجه 93 دفاع کردند و بنا شد کمیسیون پیشنهادات را در جلسات هماهنگی بررسی و پیگیری کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: در ادامه جلسه، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و معاونان وی برای بررسی اعتبارات این وزارتخانه در لایحه بودجه 93، در کمیسیون حضور پیدا کردند، پیش از شروع بررسی بودجه وزارت خارجه، جلالی رئیس مرکز پژوهش‌ها توضیحات مفصلی در زمینه سفر هیئت پارلمانی اروپایی ارائه کرد.

«جلالی گفت که پارلمان اروپایی نهاد مهمی در عرصه بین‌المللی است و عدم حضور جمهوری اسلامی در نهاد مذکور، موجب حضور مخالفان نظام می‌شود و از این طریق اطلاعات غلط و غیرواقعی مطرح می‌کنند، سفر هیئت پارلمان اروپایی شش سال است که قرار بود، انجام شود و در این مدت بیش از هشت بار گفت‌وگو برای سفر مذکور صورت گرفت و چون نوبت اروپایی‌ها بود، باید هیئت اروپایی به ایران می‌آمد بعد هیئت پارلمانی ایرانی می‌رفت، در اسفند سال گذشته توافق کردیم، سفر در نیمه دوم سال 92 برگزار شود و در همه گفت‌وگوها و توافقات هیچ پیش‌شرطی مطرح نبوده است تا اینکه آخرین جلسه هماهنگی روز سه‌شنبه قبل از سفر با حضور مسئولینی از وزارت اطلاعات و وزارت خارجه برگزار شد.»

تقوی خاطرنشان کرد: جلالی همچنین تأکید کرد که در این جلسه مطرح شد که آنها درخواست ملاقات با نسرین ستوده و جعفر پناهی را به وزارت خارجه داده بودند و در تماسی که با آقای محمدجواد لاریجانی گرفتیم، او تأیید کرد که ما قول ملاقات را داده‌ایم، در همین جلسه ما به عنوان دعوت‌کننده و مجلس اعلام کردیم که ما با چنین ملاقاتی مخالفیم و حالا هم اعلام می‌کنیم که مرکز پژوهش‌ها و مجلس دقیقاً مطابق برنامه تنظیمی خودش با هیئت برخورد کرده و پیش رفته است و هیچ مسئولیتی در قبال ملاقات‌های پنهانی هیئت اروپایی نداریم، مجلس تلاش کرد ملاقات‌های بسیار خوبی را برای هیئت پارلمانی اروپایی طراحی و پیش‌بینی کند و اجرا هم شد و نتایج و دستاوردهای بسیار خوبی هم داشت، ما این ملاقات را هم محکوم می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه ملاقات پنهانی هیئت پارلمانی اروپایی با فعالان فتنه 88، نوذر شفیعی، آقامحمدی و جوکار اظهارنظر کردند و اقدام هیئت اروپایی را اقدام مداخله‌جویانه و نادرستی دانستند، در ادامه بحث نیز آقایان جهانگیرزاده و کوثری اظهارنظر کردند.

نقوی تصریح کرد: در ادامه جلسه، وزیر امور خارجه ابتدا پیرامون اعتبارات وزارت خارجه توضیحی ارائه کرد و گفت که بیشتر هزینه‌های وزارت خارجه ارزی است و انتظار داریم کمیسیون توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد، با توجه به وضع موجود، پیشنهادات مطرح شده در لایحه دولت، با توجه به حمایت جدی دولت، حدود 30 میلیون یورو برای انجام وظایف ذاتی وزارت خارجه کم داریم، به هر حال وزارت خارجه پیشانی نظام در عرصه بین‌المللی است و برنامه‌های گسترده‌ای در حوزه سیاست خارجی و مسئولیت‌های مهمی را بر عهده دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کمیسیون اعلام کرد که بر حساسیت کار وزارت خارجه کاملاً واقف است و نیازمند اطلاعات دقیق و توجیه لازم برای برنامه‌ها هستیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه