رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فریمان خبرداد؛
اولین نشست کتابخوان در شهرستان فریمان برگزار می شود
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فریمان از برپایی نشست کتابخوان برای اولین بار در شهرستان فریمان خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد باقر قادری رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فریمان در گفتگو باخبر فریمان از برگزاری نخستین نشست کتابخوان در شهرستان فریمان در مهر ماه امسال خبر داد و گفت: نشست کتابخوان یک اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده توسط افراد در یک فضای صمیمی می باشد، که در واقع کتاب های خوانده شده توسط کتابخوان به افراد حاضر در نشست معرفی می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر فریمان, نشست کتابخوان یک اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده توسط افراد در یک فضای صمیمی می باشد، که در واقع کتاب های خوانده شده توسط کتابخوان به افراد حاضر در نشست معرفی می شود.,رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فریمان اظهار کرد: در هر نشست 12 نفر حضور دارند و هر کدام به مدت 7 دقیقه به معرفی کتاب هایی که توسط فردخوانده شده است، می پردازند.
,قادری در باره زمان برگزاری نشست کتابخوان افزود: اولین نشست کتابخوان در 21 مهر ماه برگزار می شود و به احتمال فراوان دومین نشست در 27 دی ماه برگزار می شود.
,رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فریمان درباره اهداف این نشست کتابخوان عنوان کرد: هدف کلی سازمان کتابخانه های کشور نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در بین عموم مردم می باشد و ما با شناساندن و معرفی کتاب ها به افراد سعی در ترویج این فرهنگ در بین اهالی شهرستان فریمان داریم.
,انتهای پیام/ج
, انتهای پیام/ج]
ارسال دیدگاه