logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس مرکز برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش مطرح کرد؛

سه سند مهم آموزش و پرورش در زمینه فناوری اطلاعات

سه سند مهم آموزش و پرورش در زمینه فناوری اطلاعات
رئیس مرکز برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش گفت:سند توسعه فاوا، اهداف و راه بردهای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و سند برنامه درسی ملی به‌عنوان سه سند مهم فناوری در آموزش‌وپرورش محسوب می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از پایگاه خبری دانش آموزان؛ محمدحسین سلیمی جهرمی رئیس مرکز برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش صبح امروز در چهل و یکمین مجمع عمومی مدیران دبیرخانه‌های نظام اداری کشور، بابیان اینکه آموزش‌وپرورش از پیشگامان استفاده از فناوری اطلاعات محسوب می‌شود گفت: آموزش‌وپرورش بزرگ‌ترین و گسترده‌ترین نهاد کشور است که با وظایف گوناگون و اقشار مختلفی ازجمله دانش آموزان، اولیا، معلمان و کارمندان سروکار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دانش آموزان, پایگاه خبری دانش آموزان, رئیس مرکز برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش صبح ,

وی با اشاره به تاریخچه فناوری اطلاعات در آموزش‌وپرورش افزود: فناوری اطلاعات همزمان با اجرای نظام جدید متوسطه در سال 1370 وارد آموزش‌وپرورش شد و از سال 1371 در حوزه آموزش از این فناوری استفاده شد و بعد از سال 1372 این تکنولوژی در قالب DOS در حوزه پرسنلی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

,

رئیس مرکز برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: فعالیت‌های آموزش‌وپرورش در 23 سال گذشته همراه با پیشرفت تکنولوژی تغییر و رشد داشته است و از سال 1384 آموزش‌وپرورش اقدام به تدوین سند توسعه فاوا کرده است.

, رئیس مرکز برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش,

سلیمی جهرمی خاطرنشان کرد: سند توسعه فاوا، اهداف و راه بردهای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و سند برنامه درسی ملی به‌عنوان سه سند مهم فناوری در آموزش‌وپرورش محسوب می‌شوند.

,

وی با اشاره به اینکه باید در 5 حوزه زیرساخت، آموزش دانش‌آموزان، مدیریت آموزش‌وپرورش، محتوا و فرآیندهای اجرایی آموزش‌وپرورش به توسعه فناوری توجه شود گفت: شبکه ملی مدارس (رشد) یکی از بهترین اقدامات آموزش‌وپرورش درزمینه استفاده از فناوری اطلاعات است که در آن یک فضای یادگیری و یاددهی ایجادشده است.

,

رئیس مرکز برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش تصریح کرد: نرم‌افزار آموزش چندرسانه‌ای، انجمن‌های گفت‌وگو، متن کتاب‌های درسی، رشته‌های تحصیلی و دانشگاه‌ها و پایگاه‌های مدارس و آموزش‌وپرورش از بخش‌های ایجادشده در شبکه ملی مدارس (رشد) است که می‌توان به آنها اشاره کرد.

, رئیس مرکز برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه