رئیس کل دادگستری لرستان:
90 درصد زندانیان قابل اصلاح بوده و ناخواسته به این راه رفته اند
رئیس کل دادگستری لرستان گفت: آمار زندانیان در زندانها رو به افزایش است به طوری که 90 درصد زندانیان قابل اصلاح بوده و ناخواسته به این راه رفته اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد"جعفر بدری" در جلسه شورای اداری بروجرد که در محل فرمانداری برگزار شد افزود: همکاری و همفکری بین دستگاه ها سبب پیشرفت می شود و تلاش شده با همفکری دستگاه قضایی مسائل به موقع و با قاطعیت حل و فصل شود.
وی اضافه کرد: امنیت موجود در کشور مرهون همکاری دستگاه های مربوطه است به طوری که امنیت پایدار حاکم در کشور سبب شده تا هیچ کسی جرات بر هم زدن این امنیت را نداشته باشد.
به گفته وی متاسفانه در برخی از موارد شاهد افزایش ناهنجاریهایی هستیم که در این میان مجازاتها تنها در فروکش کردن جرائم حدود 20 درصد تاثیر گذار هستند و باید برای رفع مشکل چالش ها دیده شوند.
بدری با اشاره به نگه داری مجرمین در زندانها گفت: در برخی از موارد زندانها به مرکزی برای حرفه آموزی برای برخی افراد تبدیل شده به طوری که 90 درصد افرادی که در زندان به سر می برند قابل اصلاح بوده و ناخواسته به این راه رفته اند.
وی بیان کرد: آمار زندانیان رو به افزایش است و این در حالی است که خانواده های زندانیان هیچ گونه حمایتی ندارند.
وی با اشاره به این که سال گذشته 17 هزار قبضه سلاح کشف شده است گفت: پیشگیری از وقوع جرم، شناسایی آسیبها و مناطق آلوده در دستور کار دستگاه ها قرار دارد .
وی بیکاری را از مهمترین مشکلات استان لرستان عنوان کرد و افزود: اشتغال و بیکاری بسیاری از خانواده ها را در معرض خطر قرار داده است.
بدری اظهار داشت: باید تلاش کرد تا امنیت سرمایه گذار ایجاد شود و در مرحله بعدی از سرمایه گذار حمایت شود تا بسیاری از مشکلات اشتغال و بیکاری در استان مرتفع گردد.
به گفته وی در حال حاضر واحدهای صنعتی در حال فعالیت هستند که با مشکلات زیادی روبرو هستند و برای جلوگیری از بیکاری، این کارگاه های کوچک نیازمند حمایت هستند چرا که ایجاد اشتغال و جلوگیری از بیکاری می تواند از آمار جرائم بکاهد.
رئیس دادگستری لرستان افزود: تصرف به اراضی یکی دیگر از مشکلاتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و نباید اجازه داد که مسئله ای به بحران تبدیل شود.
وی اضافه کرد: مشکل کمبود آب یکی دیگر از مشکلات استان خصوصا در روستاها است و بحران آب در دنیا به یک خطر تبدیل شده است و باید برای برون رفت این مشکل ریشه یابی صورت گیرد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه