رئیس ستاد بحران شهرستان شاهرودY
وقوع سیل در روستای تاش جان یک نفر را گرفت/ مسدود شدن محور شاهرود- گرگان
رئیس ستاد بحران شهرستان شاهرود گفت: جاری شدن سیل در روستای تاش شاهرود جان یک نفر را گرفت و به باغات و مزارع کشاورزی خسارت وارد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سید محمدرضا هاشمی معاون استاندار سمنان و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود در گفتگو با نسل شاهوار گفت: بارندگی عصر امروز باعث وقوع سیل در روستای تاش واقع در شمال شاهرود شد و متاسفانه در این حادثه یک نفر جان خود را از دست داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نسل شاهوار ,وی از خسارات مزاراع و باغات کشاورزی بر اثر جاری شدن سیل و حجم بالای آب خبر داد و افزود: وقوع سیلاب باعث آبگرفتگی چندین باغ و مزرعه در مجاورت رودخانه تاش و از بین رفتن یک دستگاه خودروی پراید شده است و سایر موارد نیز پس از بررسی های صورت گرفته اعلام خواهد شد.
,رئیس ستاد بحران شهرستان شاهرود با اشاره به هشدارهای سازمان هواشناسی در رابطه با حضور سامانه بارش زا در استان سمنان اظهار کرد: خوشبختانه با هشدارهای سازمان هواشناسی و آمادگی مردم روستا این حادثه به جز یک مورد تلفات جانی دیگری در بر نداشته است.
,هاشمی با اشاره به آمادگی ستاد بحران شهرستان و نیروهای امدادی یادآور شد: از ابتدای وقوع سیل در روستای تاش نیروهای امدادی، اورژانس، راهداری و ستاد بحران شهرستان برای امداد رسانی به مردم روستا در محل حاضر شده اند.
,مسدود شدن محور شاهرود- گرگان در منطقه توسکستان
, مسدود شدن محور شاهرود- گرگان در منطقه توسکستان, مسدود شدن محور شاهرود- گرگان در منطقه توسکستان,وی همچنین از مسدود شدن محور شاهرود- گرگان در منطقه توسکستان تا اطلاع ثانوی خبر داد و تصریح کرد: جاری شدن سیلاب در این مسیر باعث آبگرفتگی محور اصلی و مسدود شدن مسیر شده بود که با تلاش راهداران این مسیر در حال بازگشایی است.
,آبگرفتگی معابر و نفوذ آب به برخی مغازه ها در شاهرود
, آبگرفتگی معابر و نفوذ آب به برخی مغازه ها در شاهرود, آبگرفتگی معابر و نفوذ آب به برخی مغازه ها در شاهرود,فرماندار ویژه شهرستان شاهرود بیان کرد: بارندگی عصر امروز در شهر شاهرود نیز باعث آبگرفتگی معابر بخصوص در خیابان های منتهی به میدان جمهوری و نفوذ آب به تعدادی از مغازه ها شده است.
,وی در خاتمه گفت: میزان خسارت وارده بر اثر جاری شدن سیلاب در شهرستان شاهرود پس از بررسی های لازم توسط کارشناسان مربوطه اعلام خواهد شد.
,انتهای پیام/[
]
ارسال دیدگاه