logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

با پیگیری اصفهان شرق انجام شد؛

جانمایی پد بالگرد اورژانس هوایی در کویر حسن آباد

جانمایی پد بالگرد اورژانس هوایی در کویر حسن آباد
به دنبال درج خبری توسط پایگاه خبری اصفهان شرق در خصوص نبود آشیانه بالگرد جهت نشستن و حمل بیماران اورژانسی و پی گیری های خبرنگار این رسانه و مسئولان شهر، جانمایی این مکان در 5 کیلومتری شهر مشخص شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان شرق، با حضور مدیریت بحران و فوریتهای پزشکی اصفهان، مدیریت بحران منطقه شرق اصفهان، بخشدار و پرسنل اورژانس شهر حسن آباد جانمایی از پد بالگرد اورژانس هوایی در حسن آباد انجام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,

مدیریت بحران و فوریتهای پزشکی اورژانس هوایی اصفهان در گفتگو با خبرنگار اصفهان شرق در جرقویه علیا گفت: هدف اورژانس هوایی امداد رسانی سریع و نجات جان مصدومین و بیماران می باشد و با توجه به بعد مسافت مرکز استان با شهر حسن آباد ووجود مشکلاتی جهت حمل بیماران و مصدومان با آمبولانس به اصفهان بهترین راه انتقال بیماران به بیمارستان الزهراء استفاده از اورژانس هوایی می باشد که این امر نیز باید شرایط لازم را داشته باشد که یکی از مهمترین موارد داشتن پد ( آشیانه) بالگرد می باشد.

,

علیرضا کیخایی در ادامه به هدف ایجاد پد بالگرد اشاره و افزود: یکی از دغدغه های خلبلنان ما عدم وجود پد های لازم جهت فرود بالگرد در شهر ها و روستاهاست چراکه بالگرد در هر نقطه و با هر مختصاتی با توجه به موانع در سطح شهر نمی تواند فرود آید لذا ما در شهرها و روستاها مکانی را از قبل بنام پد بالگرد مشخص می کنیم و مختصات آن مکان را به خلبانها می دهیم و در هر ماموریت بالگرد در ان نقطه مشخص فرود می اید پرسنل اورژانش به سرعت بیماران را به محل منتقل کرده و با بالگرد به بیمارستان منتقل می کنند.

,

وی تاکید کرد: تمام شهر ها و روستاها باید مکانی بنام پد بالگرد داشته باشند.

,

کیخایی با توجه به حادثه خیز بودن روستای رامشه با توجه به وجود معادن، تاکید کرد: دهیار و شورای اسلامی روستای رامشه مکانی رامشخص کنند تا با بررسی و شرایط مورد نیاز توسط کارشناسان، اقدام به ایجاد پد بالگردگردد و اورژانس هوایی نیز راحتر و سریعتر به این روستا اعزام شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه