برق رسانی به 100 خانوار عشایر در شهرستان هامون/ اهدای 115 پنل خورشیدی از سوی خیر نیکوکار
فرماندار هامون با بیان اینکه عشایر از تولید کنندگان مولد و قشر زحمت کش جامعه هستند گفت: فرمانداری و دستگاه های ذیربط در راستای بهبود وضعیت عشایر از هر گونه حمایت و مساعدتی فرو گذار نخواهند کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از اوشیدا: پروژه برق رسانی به عشایر منطقه کوه خواجه سیستان از طریق خرید پنل خورشیدی به تعداد ۱۱۵ دستگاه به ۱۰۰ خانوار با صرف هزینه یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال از سوی خیر نیکوکار صورت گرفت.
معصومه پرندوار فرماندار هامون وی با اشاره به اینکه ماهیت زندگی جامعه عشایری نسبت به قبل تغییر کرده اظهار کرد: در حال حاضر شرایط بهتری برای زندگی این قشر در جامعه فراهم شده است.
فرماندار هامون با بیان اینکه عشایر از تولید کنندگان مولد و قشر زحمت کش جامعه هستند گفت: فرمانداری و دستگاه های ذیربط در راستای بهبود وضعیت عشایر از هر گونه حمایت و مساعدتی فرو گذار نخواهند کرد.
وی بیان داشت: در راستای برق رسانی به عشایر کوه خواجه شهرستان هامون تعداد 115 پنل خورشیدی از سوی یک خیر برای تامین برق عشایر اختصاص داده شد که اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 150 میلیون ریال را در برداشته و برق رسانی به 100 خانوار از عشایر صورت گرفت.
پرندوار همچنین با تاکید بیشتر بر حمایت از این قشر افزود: اگر شرایط خوبی را برای زندگی این قشر از جامعه فراهم نکنیم به مرورآنها این نوع زندگی را کنار می گذارند.
انتهای پیام/گ
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه