رئیس بنیاد شهید شهرستان بهارستان خبر داد ؛
ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران بهارستان در هفته دفاع مقدس افتتاح می گردد
رئیس بنیاد شهید شهرستان بهارستان گفت: این پروژه قرار است دو هفته دیگر و مصادف با هفته دفاع مقدس به بهربرداری برسد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه ، ساختمان جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بهارستان در شهر نسیم شهر آماده بهربرداری است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه ,
کلنگ این ساختمان در 22 اسفند ماه 1393 همزمان با سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهر نسیم شهر به زمین زده شد و حالا به بیش از 90درصد آمادگی خود رسیده است .
به گفته محمدی رئیس بنیاد شهید شهرستان بهارستان این پروژه قرار است دو هفته دیگر و مصادف با هفته دفاع مقدس به بهربرداری برسد .
,

این ساختمان در زمینی به مساحت 700 متر مربع و در 3 طبقه ساخته شده است و دارای آسانسور است و به عنوان یک پایلوت ساختمانی برای جانبازان و خانواده و والدین شهدا است .
البته با مساعدت و همکاری شهردار و اعضای شورای شهر نسیم شهر 300 مترمربع این زمین بعد از آغاز مراحل ساخت اضافه شده است .
طبقه اول این ساختمان آن شامل نماز خانه ، پارکینگ و سرویس بهداشتی است و 8 اتاق در طبقه دوم این ساختمان در نظر گرفته شده است که تقریبا تمام اتاق های این اداره را شامل می شود که این امر موجب راحتی مراجعین است .
,
, ,
,
,

در طبقه سوم این ساختمان نیز اتاق رئیس این اداره و اتاق کنفرانس تدارک دیده شده است.
محمد علی محمدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بهارستان از مساعدت های دکتر سلیمان پور فرماندار شهرستان بهارستان و شهردار واعضای شورای شهر نسیم شهر برای ساخت این ساختمان تشکر و قدر دانی کرد .
,
, ,
,
انتهای پیام/ج
,]
ارسال دیدگاه