سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند خبر داد:

برگزاری آموزش سازنده زیورآلات سفالی برای نخستین بار در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران نهاوند

برگزاری آموزش سازنده زیورآلات سفالی برای نخستین بار در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران نهاوند
مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند کارگاه آموزش تخصصی سازنده زیورآلات سفالی را برای بانوان این شهرستان برگزارکرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از شبنم ها، لیلا شهبازی گفت: این کارگاه آموزشی با هدف ترویج مهارت آموزی در بین بانوان در مسیر توانمند ساختن آنان و گسترش کسب و کارهای خانگی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبنم ها,

سرپرست  مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان نهاوند افزود:  بانوان شرکت کننده در این کارگاه آموزشی با توانایی طراحی از اشکال هندسی و غیر هندسی و طبیعت جاندار و بی جان، طرح های باستانی و مینیاتوری متناسب با زیور آلات مورد نظر، انتقال طرح روی سفال و رنگ آمیزی آنها و استفاده از یراق آلات مناسب، دستنبند، ، گوشواره، انگشتر و آویز مورد نظر را به مدت 115 ساعت فرا گرفته که با یادگیری این آموزش ها علاوه بر کاهش هزینه های غیر ضروری، به اقتصاد خانواده نیز کمک می کنند.

,

وی افزود: در پایان دوره به مهارت آموزانی که در آزمون پایان دوره شرکت نموده و در آزمون کتبی و عملی موفق به کسب نمره لازم شده اند گواهینامه مهارت اعطا می گردد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه