logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آزمون کتبی جذب مدرس خانواده دربندر عباس برگزار گردید

آزمون کتبی جذب مدرس خانواده دربندر عباس برگزار گردید
آزمون جذب مدرس خانواده با شرکت ۳۰۰داوطلب از سراسر استان دربندرعباس برگزارشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از  مداد نیوز ،  رییس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش هرمزگان با بیان این خبرافزود: این آزمون ویژه کارکنان رسمی شاغل در آموزش و پرورش، با شرکت ۳۰۰نفر ازفرهنگیان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد به بالا در دو بخش خواهران و برادران برگزارشد. بتول جهانداری افزود: کسانی که در این آزمون موفق شوند به ۶۰ درصد سوالات آزمون پاسخ صحیح بدهند به مرحله دوم جهت مصاحبه و گزینش که با حضورکارشناسان وزارت آموزش و پرورش انجام خواهد شد، دعوت می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مداد نیوز,

 

,

 

,

وی یادآورشد: طراحی سوالات استاندارد این آزمون توسط کمیته علمی طرح سوالات اداره کل انجمن اولیا ومربیان وزارت آموزش و پرورش انجام وجهت برگزاری به اداره سنجش آموزش و پرورش واگذار شد که داوطلبان در مدت ۶۰دقیقه به سوالات آزمون پاسخ دادند. جهانداری با تاکید بر نقش و اهمیت آموزش خانواده بیان داشت: ازآنجاییکه نقش خانواده ها در رشد و بالندگی نظام تعلیم وتربیت غیرقابل انکار است، توجه به آموزش خانواده از راهبردهای جدی آموزش وپرورش هرمزگان است که با نگرشی تخصصی وعلمی دنبال می شود.

,

 

,

 

,

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش هرمزگان یادآورشد: سه هزار مدرسه در سطح هرمزگان دارای انجمن اولیا و مربیان هستند که باید به ازای هر پنج مدرسه یک مدرس آموزش خانواده فعالیت داشته باشد که با این احتساب به ۶۰۰مدرس نیازاست.

,

 

,

 

,

وی در پایان توجه به ارتقاء سطح مشارکت های مردمی درامرتعلیم و تربیت را پشتوانه ای برای اجرای بهتربرنامه های وزارت آموزش و پرورش در چارچوب اهداف سند تحول بنیادین اعلام کرد وگفت: قطعا آموزش و پرورش برای تحقق اهداف خود به مشارکت جمعی خصوصا اولیای عزیزنیازمند است چرا که نظام تعلیم و تربیت فرابخشی و متعلق به آحاد جامعه است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه